Tragedie la maternitatea din Braila! Si-a dat ultima suflare pe masa de operatie, fara sa apuce sa isi vada bebelusul macar o data

Tanara de 28 de ani a intrat in stop cardiorespirator in timp ce aducea pe lume al cincilea sau copil. Gravida, care s-a stins din viaţa, suferea de tuberculoza activa şi provenea dintr-un focar de TBC, sotul si cei 4 copii ai lor, aflandu-se sub tratament de specialitate pentru aceasta boala. Mai mult, pe parcursul celor 9 luni de sarcina, femeia nu a fost vazuta de niciun doctor.

A.S., marți 24 aprilie 2018 , 10:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gravida s-a prezentat, vineri, la maternitate, pentru ca-i venise sorocul. Sambata, a intrat in travaliu, dar pentru ca fatul era mare si cantarea 3.900 grame, medicii au decis sa-i faca cezariana.

La scurt timp, dupa ce bebelusul a ajuns pe lume, femeia a intrat in stop cardiorespirator si a decedat in sala de operatii. “Este vorba despre o pacienta in varsta de 28 ani, care s-a internat pentru a cincea nastere, o pacienta care avea tuberculoza activa si  care provenea dintr-un focar de tuberculoza. Toata familia, inclusiv cei patru copii, sunt in tratament la Spitalul de Pneumoftiziologie.

Gravida nu a fost investigata pe parcursul celor 9 luni de sarcina, s-a prezentat doar pentru nastere. Cel de-al cincilea copil a fost un fat mare, care a necesitat interventie chirurgicala de urgenta, respectiv operatie cezariana. in schimb, din nefericire, imediat dupa ce a fost scos copilul, pacienta a intrat in stop cardiorespirator si a decedat. Copilul este foarte bine, are 3.900 grame, se afla in prezent in cadrul sectiei de neonatologie”, a declarat dr. Alina Neacsu pentru obiectivbr.ro. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si