Tragedie mare pentru sotia lui Nae Lazarescu! Grav bolnava si in pragul saraciei! Apropiatii femeii fac apeluri disperate!

Elena Lazarescu, sotia celebrului actor Nae Lazarescu duce o batranete cumplita si risca sa isi piarda total vederea!

M.C.B., miercuri 18 aprilie 2018 , 14:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Toti prietenii batranei fac apeluri disperate pentru a o salva. Pe langa boala care avanseaza rapid, femeia are o pensie extrem de mica. Doamna Lazarescu care i-a stat alaturi la bine si la greu marelui actor nu mai are nicio speranta pentru anii care i-au ramas.

Batrana se roaga in fiecare zi la Dumnezeu sa o ajute sa treaca cu bine peste toate greutatile de acum si traieste demn in continuare. Desi apropiatii doamnei cerut ajutorul disperati fostilor colegi de scena ai lui Nae Lazarescu, incercarile au fost in van. Medicii i-au spus inca de acum sase ani ca risca sa isi piarda vederea daca nu se opereaza, dar nici pana astazi nu a reusit sa stranga banii necesari. Situatia este cu atat mai dramatica, dupa ce a vandut si apartamentul in care locuieste unui strain pe bani putini printr-un contract care i-a permis sa locuiasca in continuare acolo pana la finalul vietii. Orice banut de care face rost il da pe medicamente si mancare, dar acum nu stie nici pentru cat timp va mai avea un acoperis deasupra capului.

Femeia este divoratata de Nae Lazarescu, pentru ca nu a mai suportat viata lui dubla: "Toti colegii il acopereau, divortul a durat foarte mult, desi nu erau motive, pentru ca  n-aveam copii. A fost o ambitie a mea, pentru ca nu-i suportam avocatul. Dar n-am avut ce sa-i reprosez. La iesirea din sala de tribunal chiar ne-am sarutat si judecatoarea a ras", a declarat femeia. 

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si