"In plin l-a luat! Fara frana, fara nimic!..Soferul a plecat, a scapat! A fugit cu masina"

Barbatul de numai 44 de ani si mama lui de 71, mergeau pe marginea soselei.
Erau insotiti si de un copil de 9 ani. La un moment dat, o masina care circula cu viteza foarte mare a intrat in plin in ei.

-Am fost la magazin, am lucrat trei zile, mi-a dat banii, ne-am despartit la magazin, eu mi-am cumparat de mancare, el a trecut strada. Nu am vazut  masina nici de la vale, nici de la deal, l-a luat in plin, l-a invartit de 3,4 ori in sus si a ajuns tocmai aici. Eu am zis ca numai pe el l-a prins, nu si pe maica-sa.

Daca baiatul nu ar fi dat drumul mainii tatalui, s-ar fi numarat si el printre victime.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

-Copilul a scapat! E la mine in casa.. Stiti cine este soferul? Este de la noi din sat.

Un analfabet, care nu are nici studii, nu are nimic, a obtinut permisul. Sa-l aduca la locul faptei pe soferul care a facut asa ceva.

Insp. Princ. Catalin Manta- Politia Rutiera Vrancea 11.42 S-a produs un accident mortal de circulatie, soldat cu decesul a doua persoane, in calitatea lor de pietoni, care au fost acrosate de un autoturism. Conducatorul auto a parasit locul accidentului.
 

Soferul care a produs accidentul a fost gasit de politisti acasa. El a fost dus la audieri la Focsani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si