Alegeri parlamentare 2016. Prezenta la urne in Bucuresti- 41,61%. Primele REZULTATE EXIT-POLL: PSD-45,8%- PNL- 20,8%. Primele reactii ale liderilor politici

Traian Basescu: 6% e un scor bun/ Am pierdut ocazia sa fiu prim-ministru din cauza scorului PNL/ Ce pot sa garantez este ca vom face cea mai dura opozitie la PSD
Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor, ca nu este dezamagit de scorul preconizat pentru partidul sau, de 6%, si ca a pierdut ocazia sa fie prim-ministru din cauza scorului slab obtinut de PNL.
De asemenea, el a apreciat ca diferenta avuta de PSD in fata PNL pare a fi prea mare "ca presedintele sa poata forta Constitutia" si ca cel mai probabil PSD va guverna. "Ce pot sa garantez PSD este ca va avea cea mai dura opozitie pe care a avut-o vreodata la guvernare", a mai afirmat liderul PMP.
"In viata mea de politician este prima data cand sunt de acord cu Antena 3, care da scorul partidului ca fiind de 6%
Imi pare rau ca am pierdut ocazia sa fiu prim-ministru, din cauza scorului PNL. Dar pentru ca PSD nu s-a hotarat inca, poate cauta si ei cel mai bun prim-ministru. Ce pot sa garantez PSD este ca va avea cea mai dura opozitie pe care a avut-o vreodata la guvernare. Altfel, fac un apel la observatorii PMP la numararea voturilor, dupa experienta Mitrea, stim ce face de regula PSD cand numara voturile", a declarat fostul presedinte.
Totodata, Traian Basescu a vorbit si despre diferenta "uriasa" dintre scorul PSD si cel al PNL.
"Este adevarat ca n-au facut 50% (PSD-n.r.), dar diferenta fata de PNL este prea mare. Asa cum arata cifrele acum e foarte greu, diferenta dintre PSD si PNL este prea mare ca presedintele sa poata forta Constitutia. Acum diferenta pare a fi prea mare, dar sa vedem rezultatele finale, dar dupa exit-poll-uri diferenta e prea mare ca sa fortezi lucrurile. Nu sunt dezamagit, de sase luni cand te dau toate sondajele ba la 4%, ba la 5%, 6% este un scor bun", a continuat Basescu.

De asemenea, el a apreciat ca diferenta avuta de PSD in fata PNL pare a fi prea mare "ca presedintele sa poata forta Constitutia" si ca cel mai probabil PSD va guverna. "Ce pot sa garantez PSD este ca va avea cea mai dura opozitie pe care a avut-o vreodata la guvernare", a mai afirmat liderul PMP.

"In viata mea de politician este prima data cand sunt de acord cu Antena 3, care da scorul partidului ca fiind de 6%Imi pare rau ca am pierdut ocazia sa fiu prim-ministru, din cauza scorului PNL. Dar pentru ca PSD nu s-a hotarat inca, poate cauta si ei cel mai bun prim-ministru. Ce pot sa garantez PSD este ca va avea cea mai dura opozitie pe care a avut-o vreodata la guvernare. Altfel, fac un apel la observatorii PMP la numararea voturilor, dupa experienta Mitrea, stim ce face de regula PSD cand numara voturile", a declarat fostul presedinte.Totodata, Traian Basescu a vorbit si despre diferenta "uriasa" dintre scorul PSD si cel al PNL.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Este adevarat ca n-au facut 50% (PSD-n.r.), dar diferenta fata de PNL este prea mare.

Asa cum arata cifrele acum e foarte greu, diferenta dintre PSD si PNL este prea mare ca presedintele sa poata forta Constitutia. Acum diferenta pare a fi prea mare, dar sa vedem rezultatele finale, dar dupa exit-poll-uri diferenta e prea mare ca sa fortezi lucrurile. Nu sunt dezamagit, de sase luni cand te dau toate sondajele ba la 4%, ba la 5%, 6% este un scor bun", a continuat Basescu.

 

Citeste si: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland? „O fi șampanie din aia bună cu aur. Chiar dacă e scump, aia e.”- kfetele.ro

Citeste si: Cazul lui Dorian Popa ajunge astăzi în fața magistraților- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si