Traian Basescu a fost trimis in judecata

Fostul presedinte Traian Basescu a fost trimis in judecata in dosarul in care Gabriela Firea, actualul Primarul General al Capitalei, l-a acuzat ca ar fi amenintat-o printr-o declaratie facuta la un post de televiziune, in anul 2014.

Author: A.S. Editor: Andreea Sarpe luni 25 iulie 2016 , 11:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gabriela Firea a depus o plangere penala pe data de 16 aprilie 2014 prin care il acuza pe Traian Basescu de amenitare si santaj in legutura cu declaratiile pe care fostul sef al statului le-a facut in cadrul unei emisiuni televizate, arata stiripesurse.ro.
"Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa de ce se întâmplă pe moşia soţului ei unde este primar, că s-ar putea să nu-l
găsească într-o zi acasă dacă... Nu-i atentă... Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a spus Basescu in emisiunea realizatorului Realitatea Tv, Rares Bogdan.
Reactia fostului presedinte in legatura cu decizia procurorilor din cazul sau, Adina Petrescu si Camelia Sutiman, nu s-a lasat asteptata.
”De bună seamă, nu este un dosar politic
Aflu de la un post de televiziune că procurorii Adina Petrescu şi Camelia Sutiman (aflată în continuă consultare cu Mihalache), a avizat trimiterea mea în judecată pentru că doamna Firea s-a simţit ameninţată şi s-a speriat de declaraţiile mele la adresa soţului, primar de Voluntari.
Cu certitudine, cînd Ponta şi Antonescu însoţiţi de Doamna Firea mobilizau şi instigau zeci de mii de oameni să urle pe stadioane “Băsescu la puşcărie” nu era nici o ameninţare, era o dezmierdare. Cum dezmierdare era şi când doamna Firea o acuza în mod mincinos pe fiica mea că a făcut o tranzacţie ilegală.
Oare unde erau procurorii Adina Petrescu şi Camelia Sutiman când asupra mea şi a familiei mele se proferau aceste ameninţări?
Până la urmă, ce nu face Doamna Camelia Sutiman pentru un nou mandate de Procuror Sef Secţie …

Gabriela Firea a depus o plangere penala pe data de

16 aprilie 2014 prin care il acuza pe Traian Basescu de amenitare si santaj in legatura cu declaratiile pe care fostul sef al statului le-a facut in cadrul unei emisiuni televizate, arata stiripesurse.ro.

"Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa de ce se întâmplă pe moşia soţului ei unde este primar, că s-ar putea să nu-l găsească într-o zi acasă dacă... Nu-i atentă... Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a spus Basescu in emisiunea realizatorului Realitatea Tv, Rares Bogdan.

Reactia fostului presedinte in legatura cu decizia procurorilor din cazul sau, Adina Petrescu si Camelia Sutiman, nu s-a lasat asteptata.

”De bună seamă, nu este un dosar politic. Aflu de la un post de televiziune că procurorii Adina Petrescu şi Camelia Sutiman (aflată în continuă consultare cu Mihalache), a avizat trimiterea mea în judecată pentru că doamna Firea s-a simţit ameninţată şi s-a speriat de declaraţiile mele la adresa soţului, primar de Voluntari.

Cu certitudine, cand Ponta şi Antonescu însoţiţi de Doamna Firea mobilizau şi instigau zeci de mii de oameni să urle pe stadioane “Băsescu la puşcărie” nu era nici o ameninţare, era o dezmierdare.

Cum dezmierdare era şi când doamna Firea o acuza în mod mincinos pe fiica mea că a făcut o tranzacţie ilegală.

Oare unde erau procurorii Adina Petrescu şi Camelia Sutiman când asupra mea şi a familiei mele se proferau aceste ameninţări?

P ână la urmă, ce nu face Doamna Camelia Sutiman pentru un nou mandate de Procuror Sef Secţie …" a fost mesajul pe care fostul sef al statului, Traian Basescu, l-a postat pe pagina sa de Facebook.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si