Traian Basescu a votat la Ambasada Moldovei: "Orice om care gandeste la binele Republicii Moldova va opta pentru Maia Sandu"

Traian Basescu a votat, duminica dimineata, la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, fostul presedinte declarând ca a votat pentru candidatul care in campania electorala a sustinut ca va mentine drumul european al Republicii Moldova si apropierea de Romania, anume Maia Sandu.

Editor: Alexandra Chiric duminică 13 noiembrie 2016 , 12:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Sunt cetatean al Republicii Moldova si am votat pentru candidatul care in toata campania a sustinut ca va mentine drumul european al Republicii Moldova si apropierea de România. Categoric in fata alternativei Dodon sau Mai Sandu orice om care gândeste la binele Republicii Moldova va opta pentru Maia Sandu pentru ca Dodon propune anularea Acordului de Asociere la Uniunea Europeana, ceea ce inseamna ca cetatenii Republicii Moldova isi vor pierde dreptul la libera circulatie in

UE. Dodon propune intrare in Uniunea Vamala ceea ce inseamna saracie, Maia Sandu propune drumul catre Uniunea Europeana, catre piata libera a Uniunii Europene si intre cei doi candidati este o diferenta uriasa in ceea ce propun ca solutii de guvenare. Maia Sandu propune o Republica Moldova care sa-si insuseasca valorile europene, pe când Dodon propune un drum catre Moscova care inseamna o guvernare de tip oligarhic”, a declarat Traian Basescu dupa ce a votat la Ambasada Republicii Moldova la Bucuresti, potrivit News.ro.

Traian Basescu a venit alaturi de sotia sa, Maria, si a fost asteptat in fata ambasadei de un grup de sustinatori care l-au aplaudat pe fostul presdinte atât la intrarea in ambasada, cât si la iesire, solicitându-i sa le arate pasaportul moldovenesc, lucru pe care Basescu l-a facut in uralele acestora.

Candidatul socialist la presedintia Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a amenintat pe fostul presedinte român Traian Basescu, sugerând in cursul unei dezbateri electorale ca, daca va câstiga scrutinul din 13 noiembrie, ii va retrage cetatenia moldoveana pe care acesta a primit-o recent.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si