Traian Băsescu: "Afară PSD! Să vină PNL! Premierul Dăncilă trebuie să-şi depună mandatul şi să treacă în opoziţie cu PSD cu tot"

Fostul preşedintele Traian Băsescu spune că, din cauza imposibilităţii realizării remanierii şi pentru a-şi salva partidul, premierul Dăncilă trebuie să-şi depună mandatul şi să treacă în opoziţie cu PSD cu tot.

Author: A.N.C marți 27 august 2019 , 09:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Băsescu susţine că Ludovic Orban şi Rareş Bogdan abia aşteaptă să preia guvernarea pentru a lichida pensiile speciale, pentru a construi autostrăzi, pentru a construi spitale, pentru a reduce aparatul bugetar şi pentru a da ţării viitor.

„Afară PSD! Să vină PNL! PSD trebuie să înţeleagă că, după retragerea ALDE de la guvernare, Preşedintele României nu mai poate aproba remanierea cerută de premierul Dăncilă decât dacă remanierea este aprobată de Parlament (vezi Art.

85 din Constituţie). Dar acest lucru nu este posibil pentru că PSD nu mai are majoritate, pierzând şi alianţa cu ALDE şi susţinerea parlamentară a UDMR. Nici tehnic şi nici politic, PSD nu mai are necesarele voturi pentru a face remanierea prin Parlament.
Datorită imposibilităţii realizării remanierii şi pentru a-şi salva partidul, premierul Dăncilă trebuie să-şi depună mandatul şi să treacă în opoziţie cu PSD cu tot”, scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Marele director Gavin Watson a murit într-un accident teribil

Citeste si: Cutremur în România! Este al treilea seism în această săptămână

Citeste si: Noi informații despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

El aminteşte că, acum doi ani, PSD avea 46 la sută, a mărit consistent pensiile şi salariile, a reintrodus pensiile speciale, a mărit ajutoarele sociale.

„Te întrebi cât de nepricepuţi au putut fi socialiştii încât azi să ajungă în poziţia de a fi scoşi de la guvernare. Oare cum au reuşit socialiştii ca prin creşterea salariilor şi pensiilor cu peste 100 la sută, să ajungă într-o situaţie politică mai rea decât am avut eu după ce s-au tăiat salariile cu 25 la sută. Curat murdar!”, continuă Traian Băsescu.

„Ludovic Orban şi Rareş Bogdan abia aşteaptă să preia guvernarea pentru a lichida pensiile speciale, pentru a construi autostrăzi, pentru a construi spitale, pentru a reduce aparatul bugetar şi pentru a da ţării viitor. Afară PSD! Să vină PNL!”, mai spune Băsescu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si