Traian Băsescu crede că serviciile oferite de ANAF sunt în epoca de piatră

Fostul preşedinte Traian Băsescu crede că serviciile oferite de ANAF sunt “în epoca de piatră” după ce fiicei sale i-a fost pusă poprire pe conturi de trei ori, deşi plătise datoria pe care o avea, dar nu se operase în sistem. În plus, Băsescu a povestit că fiica sa Elena nu a putut primi o adeverinţă după ce se mutase în alt sector, deoarece dosarul său de contribuabil rămăsese în sectorul de unde s-a mutat.

Author: R.B. marți 24 decembrie 2019 , 16:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Traian Băsescu a povestit, luni seară, la Realitatea Plus că fiicei sale, Elena, i-a fost pusă poprire pe conturi de trei ori de către ANAF deşi efectuase o plată, dar acest lucru nu fusese operat în calculator.

“Au făcut o confuzie la Sectorul 1 legat de plata taxelor pe care le plătea agentul plătitor.

Trebuiau plătite, au fost plătite. De fiecare dat s-a dus cu hârtia, i-a ridicat poprirea pe conturi din bănci, la trei luni din nou s-a pus pentru că ei nu au operat în calculator. A fost poprită de trei ori şi s-a dus cu adeverinţa că plata e făcută”, a afirmat Traian Băsescu.

Citeste si: Băsescu: Mă şochează aproape să-i văd cu ingenuitate venind la televizor spunând ce gaură avem sau o să avem la pensii. Oricine ia expunerea de motive de la legea pensiilor, acolo scrie în anul 2019 deficit 8 miliarde

El a mai spus că tot fiica sa nu a putut primi o adeverinţă de la ANAF Sectorul 2 pentru că dosarul rămasese la Sectorul1, acolo unde avusese

domiciliu.

Băsescu i-a cerut lui Cîţu să intervină în această zonă pentru că “suntem în epoca de piatră”.

Citeste si: AFP: Klaus Iohannis, ”pompierul” care vrea să repună România pe şine

“Acum avea nevoie de o adeverinţă că nu are datorii. S-a mutat în Sectorul 2, dar dosarul nu a plecat de la Sectorul 1 şi nu poate să îi dea de la Sectorul 2 acea adeverinţă pentru că dosarul e la Sectorul 1. S-a dus cu cererea să i se dea ei dosarul să-l ducă la Sectorul 2. Domnu’ Cîţu, suntem în epoca de piatră şi nu e vina dumneavoastră. Lucraţi aici. Dacă ai ajuns să îţi vezi dosarul dus la noul domiciliu, să faci o cerere pe propria răspundere că îţi iei dosarul şi îl duci la Sectorul 2”, a mai afirmat Băsescu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si