Traian Basescu este imbracat lejer si din gesturile lui se vede clar ca este relaxat. Este si normal, pentru ca se afla in compania sotiei si a doi prieteni vechi de familie. Sotii Cirstoiu, amandoi medici la Spitalul Municipal de Urgenta din Bucuresti, sunt cununati de Traian Basescu si sunt, la randul lor nasii de botez ai micutei Sofia Anais, fiica Elenei Basescu.

Sotii Cirstoiu sunt nasii micutei Sofia Anais, alaturi de primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca
Sotii Cirstoiu sunt nasii micutei Sofia Anais, alaturi de primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca

De altfel, pe langa faptul ca dr. Catalin Cirstoiu, fost manager al Spitalul Municipal, este unul dintre medicii fostului presedinte, sotia sa, medic ginecolog, este cea care a adus-o pe lume pe Sofia. Avand in vedere toate aceste legaturi stranse intre familia Basescu si Cirstoiu, se intelege de ce la masa atmosfera este atat de vesela: se bea vin, se discuta, se rade.
Familia Basescu si finii lor, sotii Cirstoiu
Familia Basescu si finii lor, sotii Cirstoiu

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La un moment dat insa, Traian Basescu face cateva gesturi care ridica semne de intrebare. El isi duce mana la urechea stanga, pe care o tine acoperita cu palma cateva zeci de secunde, apoi se scarpina cu un deget, dar ca si cum ar incerca sa auda mai bine. Dupa ce isi scoate degetul din ureche, Basescu isi maseaza zona din spatele acesteia alte cateva momente. Sa fie gestul fostului presedinte unul intamplator sau acesta sa aiba probleme cu urechea?

Traian Basescu si invitatii sai au baut vin
Traian Basescu si invitatii sai au baut vin

In urma cu vreo sase ani, Traian Basescu a ajuns la ORL, dupa ce s-a intepat cu un betigas cu care se stergea in ureche dupa o repriza de inot. In acea perioada, Basescu care era presedintele tarii, a marturisit ca i s-a dat un tratament dupa ce s-a dus la doctor de teama sa nu se infecteze.

Traian Basescu si-a tinut mana la ureche
Traian Basescu si-a tinut mana la ureche


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si