Tranformare uluitoare a unui om al strazii din Timisoara. In urma cu un an dormea sub cerul liber, iar acum lucreaza intr-o multinationala!

Transformarea spectaculoasa i-a adus unui om fara adapost din Timisoara, sansa la o viata mai buna. Oameni cu suflet mare au fost impresionati de povestea lui si i-au schimbat destinul. Dupa zece ani sub cerul liber, barbatul are acum un loc de munca stabil, un acoperis deasupra capului si isi permite sa ia masa la restaurant.

G. S., Saturday 03 February 2018 , 19:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In urma cu un an dormea sub cerul liber, manca din mila trecatorilor si purta haine ponosite. Acum, dintr-un om al strazii, Arpi s-a transformat intr-un angajat model.
Dupa schimbarea prin care a trecut, cu ajutorul unui antrenor de arte martiale si multiplu campion, Arpi e alt om.  Are casa, masa, serviciu si a reusit sa-si recastige increderea in sine.


In semn de rasplata pentru ajutorul primit, Arpi l-a invitat la masa pe Stefan de ziua lui. Evident, sarbatoritul a facut cinste!
Arpi este un exemplu de urmat pentru oricine. A sperat intotdeauna ca va reveni pe drumul cel bun si a reusit. Barbatul a ajusn pe strazi dupa ce si-a pierdut locul de munca si a divortat de sotie.

Te-ar putea interesa si

Loading...