Transformarea lui Dorel Visan! Marele actor a slăbit mult si pare afectat de trecerea anilor! VIDEO

Îndrăgita vedeta a teatrului şi filmului românesc a fost de nerecunoscut la un eveniment!

Author: C.I. Webeditor: Lia Popescu marți 23 octombrie 2018 , 08:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La 81 de ani, Dorel Vişan rămâne unul dintre cei mai îndrăgiţi actori de pe plaiurile mioritice! Vedeta scenei autohtone a interpretat peste 40 de roluri memorabile de-a lungul anilor, în cea mai variată gamă, de la Molière la Shakespeare, de la Marivaux la Büchner, iar în film a avut peste 50 de roluri în producţii româneşti şi internaţionale.


 
Dacă în lumea reflectroarelor, este vedetă perfectă, în stare să depăşească orice obstacol, ei bine, şi dincolo de ea, Dorel Vişan este un om puternic! Drept dovadă, a avut puterea de a trece, cu mult efort şi, fireşte, cu demnitate, şi peste un moment crucial din viaţă lui!

Asa arata acum
Bărbatul a descoperit, în urmă cu câţiva ani, că suferea de ciroză hepatica în stadiu avansat, aceeaşi boală care a ucis-o şi pe Ileana Ciuculete! Din fericire, a reuşit să se vindece, este adevărat după multe tratamente dure, şi nici nu a creat în valuri în presă pentru a stârni compasiune!

Dorel Vişan a slabit vizibil! Schimbarea lui i-a uimit pe toti

“Am început tratamentul cu interferon, care este un medicament extraordinar, dar are nişte reacţii secundare teribile, care pot mai degrabă să strice decât să repare în organism. Poţi să-l iei, să te chinui degeaba şi să n-aibă nici un efect. Eu am avut noroc, la mine a avut efect, într-o oarecare măsură, dar tot nu a fost restabilit şi vindecat total. În perioadă aceea, întâmplarea, care nu e niciodată întâmplătoare, a făcut să cunosc un medic tânăr, care m-a ajutat mult, pentru că m-a orientat spre medicină naturista şi spre alte metode de tratament, care ţin de medicină complementară. Aşa am ajuns să-mi planific singur vindecarea şi iată că acum sunt un om vindecat”, spunea Dorel Vişan într-un interviu imediat după ce s-a însănătoşit!

Dacă atunci actorul s-a vindecat, acum, el pare din nou măcinat de probleme de sănătate! Este adevărat, şi vârstă îşi spune cuvântul, însă, la ultima lui apariţie publică, bărbatul a apărut total schimbat faţă de acum câteva luni. La primirea titlului de cetăţean de onoare al Iasiului, distincţie oferită de primarul Mihai Chirica, unul dintre edilii iubitori de artă, Dorel Vişan era vizibil slăbit, departe de imaginea cu care i-a obişnuit pe admiratorii lui!


 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si