Transformarea Sabinei, fosta “fetita cu bentita tricolora” Cum arata acum, la cinci ani de cand a devenit celebra

Sabina, “fetita cu bentita tricolora”, asa a fost numita eleva din Covasna care, in urma cu aproape cinci ani a devenit celebra.

C.L., vineri 23 februarie 2018 , 21:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Sabina, “fetita cu bentita tricolora” a starnit un adevarat val de proteste in toata tara dupa ce a fost huiduita in propriul liceu.

Sabina a devenit celebra in 2013, cand era eleva in clasa a IX-a, la liceul maghiar "Korosi Csoma Sandor" din Covasna, iar de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni s-a dus la scoala purtand o bentita tricolora pe cap. A fost huiduita pe holurile liceului de colegii de etnie maghiara, dar au fost si multi profesori care au apostrofat-o, printre care si diriginta ei. Profesoara a certat-o pe fata pentru gestul ei si chiar i-a smuls bentita de pe cap.

Intamplarea a ajuns in retelele de socialziare si s-a raspandit cu repeziciune, Sabina ajungand in scurt timp un simbol pentru protestele care au avut loc, in acea perioada, in multe orase din tara.

Pentru o scurta perioada, Sabina a devenit o mica vedeta, era invitata la emisiuni tv si numele ei era pe buzele tuturor.

Acum, de Sabina “fetita cu bentita tricolora” putini isi mai amintesc. A terminat de ceva vreme liceul si s-a mutat din Covasna la Bucuresti, la facultate. 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si