Traseul tramvaiului 41 va suferi modificari! Circulatia va fi oprita timp de doua weekenduri!

Linia tramvaiului 41 va fi deviata, cel mai probabil in aceasta vara, pentru constructia pasajului de la Ciurel, care va traversa Soseaua Virtutii. De asemenea, circulatia va fi oprita pentru doua weekenduri, pentru revizia tehnica anuala a liniei tramvaiului 41.

Author: G. S. luni 21 mai 2018 , 18:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cel mai folosit mijloc de transport RATB, linia tramvaiului 41, care leaga cartierul Ghencea de nordul Capitalei, va fi deviata in zona barajului Ciurel, acolo unde se va construi un pasaj ce va traversa Soseaua Virtutii, potrivit conducerii Regiei Autonome de Transport Bucuresti.

"Se face o deviere a liniei, dar deocamdata nu s-a stabilit cum si cand.

Costructorul vine cu planul, care trebuie aprobat in comisia de circulatie. El trebuie sa faca solicitare, dupa aceea ne intalnim si discutam, vedem toate posibilitatile, vedem modul de desfasurare, cu politia, ca nu este asa simplu", a declarat agentiei MEDIAFAX, Adrian Sorin Mihail, director general interimar al RATB.

Totodata, potrivit sefului RATB, in aceasta vara, circulatia tramvaiului 41 va fi oprita, doua weekenduri, pentru revizia anuala.

"Asa cum am mai procedat si in alte dati, se va opri circulatia pentru doua weekenduri, pentru revizie, apoi se va face devierea", a mai precizat Adrian Mihail.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si