Ministrul Muncii, anunț pentru beneficiarii biletelor de tratament balnear

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat, miercuri, că beneficiarii biletelor de tratament balnear pot reveni în hotelurile din stațiuni.

Author: I.C. miercuri 24 iunie 2020 , 17:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Beneficiarii biletelor de tratament balnear pot reveni, începând de astăzi, pentru a începe procedurile de recuperare aşa cum au fost prescrise de medicul lor de specialitate. Eu verific ca totul să fie pus la punct, ştiu că şi-au dorit să revină pentru că au diverse afecţiuni şi au nevoie de tratament dar îi rog să aibă şi grijă.

Ca totul să fie bine, toţi trebuie să avem grijă”, a menţionat Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii a vizitat, miercuri, un centru de tratament din judeţul Covasna, în contextul în care Societatea de Tratament Balnear şi Recuperarea Capacităţii de Muncă (TBRCM) a reluat, începând de miercuri, activitatea de tratament balnear pentru pensionari, în cele 13 centre din ţară, potrivit informaţiilor transmise de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, potrivit Agrepres.

Citeste si: FMI prezice o recesiune globală mai profundă. Multe locuri de muncă sunt în pericol

Citeste si: Ministerul Sănătății anunță 115 milioane de măști de protecție pentru persoanele defavorizate

Citeste si: Moţiunea împotriva ministrului Sănătăţii a fost adoptată de Camera Deputaţilor

Primii beneficiari au început să sosească în centrele de tratament de miercuri, a mai anunțat ministrul Muncii.

„Preşedintele Casei Naţionale de Pensii Publice a fost pe teren, de asemenea. La fel şi Directorul General al companiei care gestionează bazele de tratament pentru pensionari (TBRCM). Am vrut să mă asigur personal că totul este pregătit în detaliu pentru ca aceştia să se poată caza şi urma tratamentele în condiţii de siguranţă. Hotelul Dacia, din Covasna, una din bazele de tratament, s-a pregătit ca să primească primele persoane. Deja începuseră să sosească, urmând ca intrarea în circuit să se realizeze în mai multe tranşe, zilnice, tocmai pentru a se evita aglomerarea. Sunt oameni cu diverse afecţiuni, majoritatea pensionari, cărora le doresc odihnă placută şi multă sănătate. Seriile dar şi condiţiile de cazare sunt disponibile atât pe site-ul TBRCM cât şi la casele judeţene de pensii”, a scris Violeta Alexandru


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si