România nu stă tocmai bine la capitolul infrastructură și trafic, însă de data aceasta o trecere de pietoni întrece orice imaginație. Trecerea a fost făcută greșit, oamenii au imortalizat momentul și totul a devenit viral.

Citește si: Dorel în SUA, șoferi confuzi

Cetățenii au rămas muți de uimire când au văzut cum arată. Astfel că au pozat trecerea și imaginile au fost publicate în mediul online, ulterior.

Fotografiile au stârnit reacțiile de ironie și glume ale oamenilor, care sunt obișnuiți, însă, cu acest tip de glume despre traficul și infrastructura din țara noastră

O trecere de pietoni mai puțin obișnuită

Trecerea de pietoni este executată greșit. Dacă la prima vedere lucrurile par normale, la o privire mai atentă ne putem da seama cu ușurință, că trecerea de pietoni se oprește în dreptul unui stâlp. Un trecător a imortalizat situația comică și a publicat imaginile pe Internet.

Citește si: VIDEO: Un trotuar din Brașov a fost lăsat decopertat după ce constructorul a rămas fără pavele în timpul lucrărilor

Imaginile virale vin de la Slatina, acolo un grup de muncitori au reabilitat o trecere de pietoni. Toate bune și frumoase, însă partea ironică din imagine este că trecerea este una inutilă, deoarece se oprește în dreptul unui stâlp.

Întrebați de ce nu au mutat-o câțiva metri mai spre stângă, muncitorii au avut un răspuns pe măsură: „Pai așa era și cea dinainte!”. Persoana care a publicat imaginile, a denumit trecerea de pietoni „Trecere de pietoni pentru urcat pe stâlp!”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

slatina

Imagini din Slatina.

[Sursa foto: Facebook]

După publicarea imaginilor a venit valul de reacții și de aprecieri. Fotografiile au devenit virale și au stârnit comentariile ironice și glumele internauților, care au fost amuzați de situație, însă obișnuiți cu acest tip de probleme.

Citește si: „Dorel” a colorat în albastru râul

Cetățenii nu s-au abținut de la comentarii, au făcut haz de necaz pe acest subiect, însă nu au ezitat să menționeze și alte probleme cu care se confruntă străzile din Slatina, cu această ocazie. Locuitorii orașului s-au plâns, în principal, de gropi.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Cred că trecerea aia e ultima problemă în zonă, gropile alea ar trebui astupate”, a comentat un internaut, sau ”Mâine o decopertează să astupe gropile și apoi o trasează din nou, tot așa de strâmb spre stâlp”, a adăugat o altă persoană.

Alți români sunt obișnuiți, însă, cu astfel de probleme din sistemul public: „Lucrări făcute cu firme prietene partidului, deci nu trebuie să avem mari așteptări. Nimeni nu îi verifică, poate nu ați înțeles încă”, a comentat o altă persoană.

Citește si: Când au loc următoarele alegeri în România și ce se va vota


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si