Trei accidente s-au produs pe Autostrada Soarelui, din cauza vitezei excesive

Traficul este aglomerat, vineri dimineata, pe DN 39, intre statiunile Eforie Nord si Eforie Sud, din judetul Constanta, la iesirea de pe Autostrada A4 si la intrarea pe DN 39, pe podul de la Agigea, precum si pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Constanta. Centrul Infotrafic precizeaza ca pe autostrada s-au produs trei accidente vineri dimineata, din cauza vitezei.

L. S., vineri 10 august 2018 , 11:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Conform Centrului Infotrafic al Politiei Romane, circulatia rutiera este intensa pe DN 39, intre statiunile Eforie Nord si Eforie Sud, din judetul Constanta. Se circula ingreunat la iesirea de pe Autostrada A4 si intrarea pe DN39, pe podul de la Agigea, din cauza capacitatii reduse de preluare a fluxului auto venit de pe autostrada.
Pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de mers catre Constanta, intre kilometrii 105 si 144, unde au avut loc trei accidente rutiere fara victime, pe fondul vitezei si nepastrarii distantei de siguranta dintre autovehicule.

Pe celalalt sens de mers nu sunt insa semnalate probleme deosebite de fluenta, traficul fiind moderat, precizeaza Infotrafic.

Politistii le recomanda soferilor sa pastreze in mers o distanta corespunzatoare, care sa le permita sa opreasca in conditii de siguranta, sa se asigure si sa semnalizeze cand schimba banda de circulatie, sa respecte limitele legale de viteza, sa acorde prioritate la iesirea din spatiile de servicii, sa foloseasca luminile de intalnire, sa puna in functiune luminile de avarie cand incheie o coloana care opreste sau incetineste brusc, sa nu circule sau sa opreasca pe banda de urgenta, exceptand cazurile justificate si sa aiba permanent o conduita preventiva la volan.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si