Trei angajaţi ai Tribunalului Suceava, confirmaţi cu Covid-19

Curtea de Apel Suceava a transmis, marţi, că trei angajaţi ai Tribunalului Suceava au fost confirmaţi cu Covid-19, iar contacţii acestora au fost izolaţi la domiciliu, această situaţie neafectând desfăşurarea activităţii de judecată.

Author: K.B. marți 07 aprilie 2020 , 15:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

“La această dată, la Tribunalul Suceava, dintre angajaţi, sunt confirmate trei cazuri de infectare cu virusul SARS Cov 2, contacţii acestora flind izolaţi la domiciliu, conform procedurilor lega1e în vigoare, situaţie care nu a afectat în niciun mod desfăşurarea activităţii de judecată”, a transmis Curtea de Apel Suceava, marţi, printr-un comunicat de presă.

Citeste si: Coronavirus România 7 aprilie 2020: Noi date oficiale! Numărul de îmbolnăviri, în creștere

Sursa citată precizează că activitatea instanţelor de judecată care funcţionează în Palatul de Justiţie din municipiul Suceava a fost redusă la cauze cu totul excepţionale, conform hotărârilor luate de Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.

Citeste si: Un elev de 16 ani a fost înjunghiat de 5 ori în fața liceului. Ce s-a întâmplat cu agresorul- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Curtea de Apel Suceava menţionează că în Palatul de Justiţie este obligatorie purtarea măştilor şi a mănuşilor de protecţie.

Citeste si: CNAS: Peste 1,1 milioane de măşti de protecţie vor fi distribuite medicilor de familie

“Pentru angajaţii care Işi desfăşoară activitatea în Palatul de Justiţie din Municipiul Suceava, precum şi pentru ceilalţi participanţi la actul de justiţie, au fost luate, la instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României, măsuri stricte privind accesul, circulaţia şi dezinfectarea sediilor instanţelor. În sediul Palatului de Justiţie este obligatorie purtarea măştilor şi a mănuşilor de protecţie, la intrarea în sediu, fiind asigurate materialele de protecţie necesare”, mai precizează comunicatul.

Citeste si: Actriţa Lee Fierro, cunoscută pentru filmul "Fălci", ucisă de coronavirus

Curtea de Apel spune că pe perioada stării de urgenţă şi a carantinării municipiului Suceava şi a zonelor limitrofe, activitatea de judecată se desfăşoară în condiţii de securitate şi siguranţă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si