Trei cutremure s-au produs in interval de cateva ore in zona seismica Vrancea. Primul seism a avut magnitudinea 3,9
Actual

Trei cutremure s-au produs in interval de cateva ore in zona seismica Vrancea. Primul seism a avut magnitudinea 3,9

V.P.
12 dec 2017

Trei cutremure s-au produs in noaptea de luni spre marti in zona seismica Vrancea, primul seism avand magnitudinea 3,9 pe scara Richter, potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.

Primul cutremur - cu magnitudinea 3,9 - a avut loc la ora 00.15, in judetul Buzau, la adancimea de 128,1 kilometri.

Cutremurul s-a produs in apropierea oraselor: Nehoiu (10 kilometri), intorsura Buzaului (43 de kilometri), Covasna (44 de kilometri), Valenii de Munte (47 de kilometri) si Mizil (47 de kilometri).

Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, un al doilea cutremur a avut loc la ora 04.52, in judetul Vrancea, si a avut magnitudinea 2,1. Seismul s-a produs la adancimea de 22 de kilometri.

Cutremurul s-a produs in apropierea oraselor: Ramnicu Sarat (11 kilometri), Odobesti (28 kilometri), Focsani (28 de kilometri), Buzau (40 de kilometrim) si Panciu (43 de kilometri).

La ora 05.45, un nou cutremur a avut loc in judetul Vrancea. Seismul - cu magnitudinea 2,2 pe scara Richter, s-a produs la adancimea de 30 de kilometri.

Cutremurul s-a produs in apropierea oraselor: Ramnicu Sarat (15 kilometri), Focsani (23 de kilometri), Odobesti (23 de kilometri), Panciu (38 de kilometri), Marasesti (39 de kilometri).

Citeste si: Cinci persoane ranite in urma unui accident produs in Capitala, in care a fost implicata o masina a Jandarmeriei

Citeste si: Fetita din Iasi bolnava de cancer ai carei parinti au fost obligati de instanta sa o duca la medic, preluata de o ambulanta si dusa la spital la Timisoara

Citeste si: "Aici e Mihai I, un om singur". Sicriul cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale Defuncte Regele Mihai I a fost depus luni la Catedrala Ortodoxa Greaca din Lausanne

Cel mai puternic cutremur din acest an s-a produs in 8 februarie, in Vrancea, si a avut magnitudinea 5, fiind resimtit si la Bucuresti.
 

viewscnt
TAGURI: cutremur, vrancea, buzau

Urmareste-ne pe Facebook