Trei echipaje vor reprezenta România la startul CM kaiac-canoe de la Copenhaga

România va fi reprezentată de şase sportivi, în trei probe, la Campionatului Mondiale de kaiac-canoe sprint, de la Copenhaga, între 16-19 septembrie.

Author: Alexandra Costea marți 14 septembrie 2021 , 12:21

Trei echipaje vor reprezenta România la startul CM kaiac-canoe de la Copenhaga
Trei echipaje vor reprezenta România la startul CM kaiac-canoe de la Copenhaga[Sursa foto: Facebook- Comitetul Olimpic și Sportiv Român ]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

La canoe, sportivii tricolori Leonid Carp şi Victor Mihalachi vor concura în proba de dublu 500 metri, probă care va fi în programul Jocurilor Olimpice de la Paris 2024.

Citeste si: Ministrul Tineretului și Sportului, sfat pentru elevi la începutul anului școlar: „Împrieteniți-vă cu sportul”

Echipaj nou format special pentru această competiție

Antrenorul Florin Popescu a fost nevoit să alcătuiască un echipaj nou pentru această competiţie din cauza problemelor medicale ale lui Cătălin Chirilă, aflat în recuperare după JO Tokyo 2020. În Japonia, echipajul Chirilă-Mihalachi a terminat pe locul 5 la canoe dublu 1000 metri.

Citeste si: Nou record mondial: Un italian de 21 de ani a doborât recordul de memorie. A ținut minte un număr din 630 de cifre

2 echipaje vor reprezenta țara la kaiac

În competiţiile de kaiac, România va fi prezentă cu două echipaje la Copenhaga.

La K2 1000m, România va fi reprezentată de Daniel Burciu şi Constantin Mironescu, iar la K4 500m vor concura Daniel Burciu, George Săndulescu, Mihai Şerban şi Constantin Mironescu.

Citeste si: Emma Răducanu, regina tenisului mondial


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si