Trei foşti fotbalişti spanioli, condamnaţi la 38 de ani de închisoare pentru că au violat o adolescentă

Trei foşti fotbalişti spanioli au fost condamnaţi, joi, la 38 de ani de închisoare pentru că au violat în grup o adolescentă în 2017, relatează Reuters.

R.B., joi 12 decembrie 2019 , 17:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cei trei, care în momentul faptelor pentru care au fost condamnaţi erau componenţi ai echipei din liga a patra Arandina FC, ştiau că victima era minoră. Ei au violat-o în apartamentul lor din Aranda de Duero.

La condamnarea celor trei foşti fotbalişti, judecătorul a spus că fata, care avea mai puţin de 16 ani în 2017, nu a putut reacţiona în momentul atacului dincauza diferenţei de vârstă şi de forţă dintre ea şi agresorii săi. Atacul a avut loc cu luminile stinse, luând-o pe victimă prin surprindere şi creându-se o atmosferă de intimidare.

Citeste si: Un adolescent și-a bătut iubita și și-a scris numele cu un cuțit pe fruntea ei

Deşi iniţial victima le-a spus prietenilor şi rudelor pe reţelele de socializare că nu a fost violate, instanţa a acceptat o declaraţie ulterioară a tinerei, conform căreia ceea ce s-a întâmplat nu a fost cu consimţământul său.

Cei trei bărbaţi au fost condamnaţi pentru viol şi complicitate la viol.

Avocata jucătorilor, Olga Navarro, a declarat că sentinţa este una “jenantă” şi că bărbaţii sunt nevinovaţi.

Citeste si: Prostituată româncă, prinsă de autoritățile franceze după ce a încercat să își omoare unul dintre clienți

“Nu suntem violatori. Am fost naivi şi ei încearcă să ne distrugă vieţile”, a afirmat şi unul dintre condamnaţi, Carlos Cuadrado.

Potrivit Marca, foştii jucători condamnaţi sunt Raul Clavo, Carlos Cuadrado şi Victor Rodriguez şi au vârste de 19, 22 şi respectiv 24 de ani.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si