„Cel puţin 35 de jurnalişti au fost victime” ale soldaților Federației Ruse, trei dintre aceștia fiind ucişi de la începutul războiului, a anunțat Denisova pe contul său Telegram.

Citeste si: Cum își trăiesc viața de zi cu zi ucrainenii din orașele ocupate de armata rusă. Care sunt mesajele care se aud zilnic la radio: "Trăim într-un coşmar şi nu ştim când se va termina acest vis nenorocit"

Jurnalistul de origine americană Brent Renaud a fost împuşcat mortal duminică la periferia de nord-vest a capitalei din Ucraina, mai exact în Kiev. Jurnalistul de origine ucraineană Evgheni Sakun şi-a pierdut viaţa în timpul bombardamentului asupra turnului de televiziune din Kiev, iar un alt jurnalist ucrainean, pe numele său Viktor Dudar a fost ucis în cursul luptelor de lângă orașul Mikolaiev/ Nikolaev.

35 de jurnaliști au fost răniți de la începutul războiului din Ucraina

Mai mulţi jurnalişti au fost răniţi de focurile de armă „trase în mod deliberat de inamic”, a mai precizat Denisova, subliniând că printre aceştia se regăsesc și reprezentanţi ai presei din diferite ţări, printre care Elveţia, Cehia, Danemarca şi Marea Britanie, relatează Agerpres.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Trei jurnaliști au fost uciși, iar mai bine de 30 au fost răniți în Ucraina de la începutul conflictului armat

„Inamicul încearcă să distrugă infrastructura audiovizuală ucraineană”, a afirmat Denisova. Rușii au bombardat turnurile de televiziune din Kiev, Luţk şi Rivne, în vestul Ucrainei

[Sursa foto: Profimedia]

Citeste si: Câți oameni au scăpat din iadul din Mariupol

„Inamicul încearcă să distrugă infrastructura audiovizuală ucraineană”, a afirmat Denisova. Rușii au bombardat turnurile de televiziune din Kiev, Luţk şi Rivne, în vestul Ucrainei.

Bilanţul victimelor atacului de luni asupra turnului de televiziune din Rivne a crescut marţi la 19 morţi, potrivit AFP.

Citeste si: Mesaje anti-război la talk-show-ul unuia dintre cei mai loiali propagandiști ai Kremlinului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si