Trei pensionare din București au păcălit mai mulţi italieni. Se dădeau fotomodele, iar aceștia alimentau conturile bătrânelor cu cel puţin câte 10.000 de euro fiecare

Trei bătrâne din Bucureşti, de aproximativ 60 de ani au păcălit mai mulţi italieni pe internet. I-au vrăjit online, dându-se fotomodele, şi i-au uşurat de aproximativ 10.000 de euro pe fiecare.

Author: K.B. miercuri 05 iunie 2019 , 19:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cele trei femei lucraseră ca îngrijitoare, în Italia. Aşa au aflat informaţii despre mulţi italieni cu bani. Conform Il Giorno, femeile s-au întors în România şi şi-au stabilit reşedinţa în Bucureşti. Au început să-şi creeze conturi false pe diferite site-uri de socializare şi să-i agaţe pe italienii cu bani.

Citeste si: VIDEO| Invazia țânțarilor. Cum ne putem apăra

Citeste si: VIDEO| Sarea in exces ucide

Le trimiteau fotografii incendiare, furate de pe internet şi cu vorbe bine alese. Așa i-au făcut pe italieni să le umple conturile cu mii de euro, bani oferiţi pentru bilete de avion şi alte cheltuieli.

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Bătrână de 90 de ani, păcălită de un preot

Se vorbeşte de cel puţin opt sau 10 victime care ar fi alimentat conturile româncelor cu cel puţin câte 10.000 de euro fiecare.
După ce au lucrat în comun, poliţiştii italieni şi români au aflat identitatea celor trei bătrâne vinovate de înșelăciune.

Citeste si: Comportament inuman! Un şofer din Galaţi a târât pe şosea un câine legat de maşină

Problema este că acestea încă nu pot fi reţinute, pentru că niciunul dintre italienii păcăliţi nu a avut curajul să depună denunţ împotriva lor.

Ar însemna ca italienii să recunoască în faţa rudelor că s-au lăsat păcăliţi într-un mod uluitor şi nu vor să facă asta de ruşine.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si