Trei romi au inconjurat o mama care isi plimba copilul, iar ce a urmat apoi este revoltator! Camerele de supraveghere din Cluj  Napoca au surprins totul
Actual

Trei romi au inconjurat o mama care isi plimba copilul, iar ce a urmat apoi este revoltator! Camerele de supraveghere din Cluj Napoca au surprins totul

A.S.
25 apr 2018

Trei romi din Cluj sunt cautati de politie dupa ce au fost surprinsi de o camera de supraveghere furandu-i telefonul unei mame care-si plimba copilul in carut. Incidentul s-a produs in Piata Marasti din Cluj, vineri, 20 aprilie, in jurul orei 19.00.

 

Modul de operare al gastii e unul clasic, in timp ce doi supravegheaza scena furtului, al treilea se apropie de victima - mama cu copilul in carucior - si se impinge violent in ea, sustragandu-i telefonul din buzunar, fara ca ea sa realizeze.

Politistii ii cauta pe vinovati si cer ajutorul populatiei, scrie stiridecluj.ro

"La Sectia 2 Politie Cluj-Napoca se afla inregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de ”furt calificat”, politistii desfasurand activitati pentru identificatea si tragerea autorilor la raspundere penala.

De asemenea, dorim sa atragem atentia asupra a ceea ce se vede foarte bine in imaginile difuzate de dumneavoastra, modul de actiune al autorului.

Acesta studiaza victima si vede unde aceasta tine telefonul mobil, adica la vedere pentru hot in partea din spate a corpului, adica exact unde este cel mai usor de furat.

Pentru a evita astfel de situatii recomandam ca gentile, rucsacurile sau alte astfel de bagaje sa fie tinute sub observatie, iar telefoanele/portmoneele sa nu fie tinute la vedere, astfel incat sa nu atraga atentia si sa va transforme intr-o tinta”, a precizat agent sef principal de politie Traian Morar, purtator de cuvant al IPJ Cluj.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook