Pe șoselele din Neamț s-au petrecut două accidente, în dimineața zilei de joi, la aceeași oră.
Biroul rutier al Poliţiei oraşului Târgu Neamţ au fost sesizate cu privire la producerea unui eveniment pe Drumul Naţional 15 C, în comuna Răuceşti.

Citeste si: Accident pe un drum din Prahova. Un pieton a murit după ce două autoturisme s-au ciocnit şi au ricoşat

Din primele cercetări a reieşit că în timp ce o femeie de 44 de ani, din comuna menţionată, conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea unei depăşiri a altui autovehicul.

Două accidente au avut loc în același loc

În același moment, o altă mașină, angajată în aceeași manevră de depășire, dar a părăsit partea carosabilă. În urma incidentului a rezultat rănirea femeii și a doi copii, unul de 3 și altul de 8 ani.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Târgu Neamţ şi un echipaj de la Ambulanţa Neamţ. În urma accidentului rutier o persoană (şoferiţa

de 33 de ani- n.rwed.) a rămas încarcerată. A fost transportată la Centrul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Târgu Neamţ“, a transmis ISU Neamţ.

Citeste si: Un șofer a ucis o femeie, apoi a plecat în alt oraș

Un accident violent a avut loc joi, în jurul orei 12:00, pe strada Mecanizatorilot din Brăila.  În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că autoutilitara care se deplasa pe strada Mecanizatorului, spre strada Petre Ciucă, ar fi lovit femeia de 70 de ani.

Citeste si:  Accident pe un drum din Prahova. Un pieton a murit după ce două autoturisme s-au ciocnit şi au ricoşat

Șoferul a părăsit locul accidentului

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie sau a procurorului şi se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”,  a anunţat IPJ Brăila. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si