Trei timisoreni vand apa care contine aur! 80% din productie merge la export

Trei oameni de afaceri din Timisoara au investit 5 milioane de euro intr-o fabrica de apa din judetul Caras-Severin. Pozitionata pe segmentul de lux, apa Aur’a este imbuteliata direct cum iese din munte si contine microparticule de aur si argint.

C.L., marți 19 iulie 2016 , 11:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Timisorenii si-au propus ca intr-un an sa ajunga sa vanda un milion de sticle Aur’a pe luna, pe piete precum Germania, Belgia, Slovacia, Austria, dar si pe cele asiatice, conform businessmagazin.ro

In Romania, apa Aur’a va fi gasita doar in restaurante, hoteluri si cafenele.

Horatiu Rada, unul dintre investitorii in Aur’a Mineral Water spune ca apei Aur’a nu ii este adaugat aur si argint, ci microparticulele de aur si argint fac parte din izvorul apei alaturi de alte minerale.

Investitia in fabrica Aur’a din Ocna de Fier face parte dintr-un proiect de 5 milioane de euro a carui prima etapă a fost gata in luna februarie a acestui an. Fabrica a inceput sa produca in luna iunie si are o capacitate de doua milioane de sticle pe luna. Aproximativ 80% din producţie se exporta si exista deja contracte de distributie pentru Germania, Cehia, Slovacia, Belgia, Austria, dar si pentru mai multe tari din Asia, printre care si China.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si