Trei tineri programatori te invata cum sa iti faci firma in 5 minute. Baietii din Cluj vor sa lanseze un megaproiect care te scapa de birocratie

Nu mai putin de 10 formulare complicate trebuie sa completezi si cinci drumuri trebuie sa faci pentru a-ti înfiinta o firma în România, iar procesul dureaza circa o saptamâna. Trei programatori din Cluj au dezvoltat o platforma pe care poti rezolva partea de birocratie în 5 minute.

A.L., marți 23 august 2016 , 09:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Trei tineri programatori te invata cum sa iti faci firma in 5 minute. Baietii din Cluj vor sa lanseze un megaproiect care te scapa de birocratie
Nu mai putin de 10 formulare complicate trebuie sa completezi si cinci drumuri trebuie sa faci pentru a-ti înfiinta o firma în România, iar procesul dureaza circa o saptamâna. Trei programatori din Cluj au dezvoltat o platforma pe care poti rezolva partea de birocratie în 5 minute. Proiectul, pe care tinerii l-au numit „Fa-ti firma în 5 minute!”, te scuteste sa completezi cele circa 10 formulare si îti ofera alternativa de a-ti creea un cont pe www.approd.ro unde vei introduce datele solicitate o singura data. Un soft special creat de cei trei programatori genereaza toate documentele de care ai nevoie. Dupa introducerea informatiilor necesare: datele de identificare ale asociatilor, capitalul social, sediul firmei, codurile CAEN, clientul va primi, în doar câteva minute, prin e-mail, toate formularele gata completate pe care nu trebuie decât sa le semneze si sa le depuna la sediul Registrului Comertului.

Proiectul, pe care tinerii l-au numit „Fa-ti firma în 5 minute!”, te scuteste sa completezi cele circa 10 formulare si îti ofera alternativa de a-ti creea un cont pe www.approd.ro unde vei introduce datele solicitate o singura data.

Un soft special creat de cei trei programatori genereaza toate documentele de care ai nevoie.

Dupa introducerea informatiilor necesare: datele de identificare ale asociatilor, capitalul social, sediul firmei, codurile CAEN, clientul va primi, în doar câteva minute, prin e-mail, toate formularele gata completate pe care nu trebuie decât sa le semneze si sa le depuna la sediul Registrului Comertului.

Citeste mai mult pe Adevarul.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si