Ca de fiecare data, autoritatile se disculpa spunand ca in tot acest timp au facut tot ce le sta in putinta sa previna astfel de situatii dramatice. Cei care lupta pentru drepturile animalelor spun ca tot oamenii sunt de vina.  

Cu un minut inainte de accident, ursul din imagine intra in curtea Centrului de Intretinere si Coordonare al Companiei Nationale de Drumuri, iar camera de supraveghere il surprinde haituit de caini.

Speriat, animalul de mari dimensiuni fuge spre autostrada unde e lovit de un tir. Scapa cu viata spre deosebire de ceilalti doi ursi, ambii pui, care erau deja morti, pe DN7.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Victime omenesti n-au fost, doar pagube!
Fenomentul e insa alarmant- 4 ursi au fost loviti pe sosele din Sibiu din august pana acum! Desi n-ar fi trebuit sa se mai intample, autoritatile spun ca au luat toate masurile.

In schimb, cei care lupta pentru drepturile animalelor spun ca problema ursilor e gestionata prost. Nu la efect ar trebui sa fim atenti, ci la cauze! 

Aproximativ 1 500 de ursi traiesc doar in padurile din judetul Sibiu.
Desi nici gardurile electrice nu ii mai opresc, autoritatile iau in calcul suplimentarea lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si