Trei zodii care se întorc la fosta iubire, în 2019. Trecutul nu le dă pace

2019 va fi un an al schimbărilor intense și drastice pentru mai multe semne zodiacale. 2019 va simboliza, în unele cazuri, revenirea la vechile obiceiuri pentru 3 din cele 12 zodii ale horoscopului.

R.B., joi 04 iulie 2019 , 15:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Rac

Femeile Rac sunt familiste convinse, femei statornice, loiale și hotărâte în a crea un viitor împreună cu partenerul lor de viață. Racii sunt de o sensibilitate rară, dar se pare că uneori își doresc anumite schimbări în ceea ce ține de viața lor sentimentală. În momentul în care o femeie Rac se hotărăște să se întoarcă la un fost iubit este vizibil disconfortul din relația actuală. Racii nu ar renunța pentru nimic în lume la relația actuală, decât în momentul în care există altceva mai bun sau dacă relația nu mai funcționează sub nicio formă. Fostul iubit al femeii Rac va trebui să se comporte exemplar, altfel lucrurile nu vor ieși conform planului și ar putea exista posibilitatea unei izbucniri temperamentale din partea Racilor. Femeia Rac este dispusă să ierte și să uite în 2019!

Citeste si: Horoscop. Topul celor mai norocoase zodii. Ele sunt cele care au tras lozul cel mare!

Capricorn

Capricornii sunt gata să lase deoparte aparențele serioase și dure și să-și deschidă inima, să arate lumii întregi sentimentele pe care le dețin. Femeile Capricorn se hotărăsc să revină la fosta iubire, deoarece simt același lucru și din partea ex-ilor. Capricornul renunță la absolut tot pentru a recâștiga fosta dragoste, dar doar în condițiile în care simte că relația ar merge mult mai bine decât înainte.

Pești

Peștii iubesc schimbările, iar schimbările îi iubesc pe ei. Femeile Pești sunt foarte iertătoare din fire, iar acest lucru va fi foarte vizibil în anul ce urmează. În 2019, Peștii își vor ierta de toate păcatele foștii parteneri și vor lăsa tot trecutul deoparte, pentru a merge înainte la drum împreună cu fostul partener de viață. Ultimul semn al horoscopului este reprezentat de iubire, pace și armonie și întotdeauna este pregătit să ofere lucrurilor o a doua șansă, deoarece consideră că toate lucrurile se pot repara. Femeile Pești sunt conduse de către inimă, nu de minte. Drept dovadă, femeile Pești se vor întoarce în anul viitor la fosta lor iubire, pentru care mai au sentimente puternice. Peștii urăsc dramele, de aceea împăcarea va fi una ferită de ochii curioși ai lumii.

divahair.ro

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si