Totodată, la nivelul Primăriei Capitalei a fost decisă înfiinţarea a două noi societăţi ale municipalităţii, Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti şi Compania Municipală Energetica Servicii Bucureşti, prin divizarea actualei Companii Municipale Energetica.

Citeste si: Acest copil a fost abandonat la naștere pentru că „era prea urât”. Ce s-a ales de el.

Prima ar urma să preia serviciul de producţie, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice, iar a doua, alte activităţi ale actualei Energetica, printre care reabilitarea sistemului de termoficare cu fonduri UE disponibile de peste 170 milioane euro, potrivit Profit.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

În luna martie, Primăria Capitalei a susţinut că procesul de furnizare a apei calde se desfăşoară normal, fără a fi pus în pericol de actuala situaţie juridică a RADET.

Compania Sierra Quadrant, administratorul judiciar al Electrocentrale Bucureşti (ELCEN), a anunţat, în martie, că alimentarea Capitalei cu apă caldă riscă să fie oprită în perioada următoare, în condiţiile în care Primăria Capitalei nu a plătit subvenţia la energia termică şi, astfel, ELCEN nu poate să îşi achite facturile către furnizori.

Citeste si: Mama Nadiei Comăneci a publicat o fotografie din copilăria marii gimnaste! Uite cum arată Nadia la țară, când încă nu era celebră


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si