Tribunalul Bucuresti sustine ca aproximativ 60.000 de persoane fizice isi vor cere insolventa pentru imposibilitatea de plata

Tribunalul Bucuresti aproximeaza ca 60.000 de persoane fizice isi vor declara insolventa anual, doar in Capitala pentru imposibilitatea de plata a datoriilor. Astfel, judecatorii vor avea de rezolvay aproape 1,8 milioane de dosare de insolventa personala.

A.C., marți 14 iunie 2016 , 14:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Legea insolventei persoanelor fizice reglementeaza trei modalităţi prin care insolvenţa persoanelor fizice va putea fi soluţionata, respectiv pe bază de plan de rambursare a datoriilor, prin lichidare de active sau prin procedură simplificată, informeaza profit.ro.

Astfel, Tribunalul Bucuresti a ajuns la concluzia ca odata cu intrarea in vigoare a acestei legi, amanata de Guvern pana pe 31 decembrie 2016, vor exista aproximativ 180.000 de astfel de dosare pe luna. De aceea, Consiliul Superior al Magistraturii a sustine ca este nevoie ca schema de personal să fie suplimentata cu cel puţin 600 de judecatori şi 750 de grefieri.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si