În această dimineaţă, zeci de poliţişti au făcut filtre, în mai multe comune şi sate, din zona în care s-a petrecut accidentul şi au percheziţionat.. mai multe locuinţe. N-au găsit însă nici urmă de cel care a îndoliat două familii. Între timp, unul dintre copiii morţi în accident a fost condus pe ultimul drum.

Pe ulita pe care baiatul de 9 ani se juca cu prietenii nu s-au mai auzit rasetele lui, ci plansul parintilor si slujba de inmormantare.

Tot satul l-a plans pe micutul vesel, care luni ar fi trebuit sa intre in clasa a treia.

Trei zile au trecut de la nenorocirea provocata de Ivanciu Corcioveiu, tanarul de 23 de ani care luni seara, in timp ce gonea pe sosea a lovit in plin doi copii.

De atunci, nimeni nu mai stie nimic de el. Astazi mai multe echipaje de politisti au impanzit zona si au oprit toate masinile, in speranta ca vreun sofer ii va ajuta cu informatii despre fugar.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ultima oara, tanarul a fost vazut imediat dupa accident. Era la o stana si a cerut o cana cu apa.



Nu e exclus ca individul sa se ascunda in locuinta cuiva. Politistii iau ipoteza in calcul si rascolesc imprejurimile.

Pe numele soferului a fost emis mandat de arestare, in lipsa pentru comiterea infractiunilor de ucidere din culpa, conducere fara permis si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politistilor. El a fost dat in urmarire generala si in consemn la frontiera.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si