Tristeţe uriaşă la priveghiul Sorinei şi al mamei sale, femeile ucise de un irakian în Buftea! "Au murit ca nişte animale! Împreună, cum au fost toată viaţa!" - Un sat întreg plânge la căpătâiul lor

Astăzi a fost o tristeţe inimaginabilă în localitatea Chiojdeni, acolo unde un sat întreg plânge după ce două femei de la ei din comunitate au fost ucise cu bestialitate.

C.I.P., miercuri 28 noiembrie 2018 , 17:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Este vorba de Sorina Chivoiu şi mama ei, cele două femei ucise de un cetăţean irakian la Buftea. Femeile vor fi conduse mâine pe ultimul drum, iar un sat întreg le plânge. "I-am cunoscut. Au fost nişte oameni cumsecade. Săritori, care ajutau oamenii în sat. Pentru cât au muncit şi cât au fost de buni nu meritau asta.

Le plânge un sat întreg. Toată lumea a rămas blocată de ce s-a întâmplat.", au spus nişte femei din sat.

"Păcat de ele. Ce sfârşit au avut, mai rău ca un animal. Cine se gândea la aşa ceva?", a spus, cuprins de emoţie, un bătrân care le-a cunoscut.

"Mama spunea că fata e bine unde e fiica. O iubea mama pe fată enorm. S-a dus la ea acolo şi uite ce s-a întâmplat. Împreună au murit.", a explicat şi o vecină de celor două.

Membrii din familie nu au mai avut putere să vorbească, iar tristeţea apăsătoare din curtea celor două femei i-a lăsat în lacrimi. Zeci de coroane de flori au fost depuse acasă la cele două, iar candele au fost aşezate la poartă de către cei din satul în care acestea au făcut numai bine.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si