Conversații secrete pe WhatsApp. Puțini români știu aceste trucuri

Află cum poți să ai conversații secrete pe WhatsApp. Funcția neștiută de pe aplicația folosită de milioane de români.

Author: Georgiana Balaban vineri 28 octombrie 2022 , 21:20

whatsapp

Trucuri pe WhatsApp.

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

WhatsApp este o aplicație folosită de milioane de oameni. În timp a devenit unul dintre cele mai bune medii de comunicare.

Oamenii folosesc aplicația pentru a comunica eficient. Totuși sunt foarte multe trucuri pe care cu siguranță mulți nu le cunosc.

Potrivit unor statistici, aproximativ 2,5 milioane de români folosesc această aplicație. Puțini sunt cei care știu toate funcțiile pe care WatsApp le are.

Trucuri utile pe WhatsApp

Dacă dorești să ții o conversație secretă, departe de ochii curioșilor, o poți ascunde funcția Arhivă, pentru a discuta cu prietenii în secret și în privat. Mai târziu, le puteți dezarhiva din box. Cu toate acestea, cum să ascundeți chat-urile WhatsApp fără arhivare? Iată câțiva pași esențiali:

Pasul 1. Descărcați și instalați GBWhatsApp pe Android sau iPhone.

Citește si: WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane, din octombrie. Lista completă cu dispozitivele mobile incompatibile

Pasul 2. Conectați-vă la numărul de telefon pentru a restabili și a accesa chat-urile WhatsApp.
Pasul 3. Selectați conversațiile pe care doriți să le ascundeți și atingeți pictograma meniului cu trei puncte.
Pasul 4. Faceți clic pe opțiunea Ascunde/Ascunde Chat.
Pasul 5. Trebuie să setați o parolă pentru a bloca chat-urile ascunse și trebuie să vă amintiți parola pentru a o debloca mai târziu.
Pasul 6. Când deschideți din nou GBWhatsApp > Faceți clic pe tipul WhatsApp > Verificați parola > Alegeți aceleași conversații > Selectați Marcați chat-ul ca vizibil sau Afișați chat-ul, puteți afișa conversațiile.

Un pas important, pe care puțini îl știu, este cum să revenim la chaturile șterse fără să avem o copie de rezervă. Dacă ați șters accidental istoricul chat-ului WhatsApp, dar nu a fost creată nicio copie de rezervă, le puteți recupera pe telefon. Există unele aplicații terțe care vă permit să recuperați mesajele și atașamentele WhatsApp șterse, chiar și fără fișiere de rezervă. PhoneRescue pentru iOS vă permite să recuperați istoricul WhatsApp șters cu/fără backup. Puteți verifica pașii detaliați din pagină – Cum să restaurați mesajele WhatsApp șterse fără copie de rezervă, pentru Android și iOS.

Citește si: Umilință pentru o vloggeriță cu dizabilități: „Vi se pare normal ca aceste lucruri să se întâmple în 2022 într-o capitală europeană?”

Citeste si: Rezultate Loto 6 din 49 joi, 19 martie 2023. Numerele extrase astăzi- Joker, Noroc LIVE. Ce premii pune la bătaie Loteria Română la tragerile de astăzi- kanald.ro

Citeste si: „Mami, vino te rog că nu mai pot” Strigătul disperat al lui Alexandru către mama sa, înainte să moară! Tânărul s-a stins chiar sub ochii celei ce i-a dat viață- wowbiz.ro

În cazul în care nu vreți ca cineva să vadă ce discutați pe această aplicație vă puteți ascunde chaturile.

În momentul de față, WhatsApp nu are o opțiune oficială pentru a vă ascunde chaturile. Cu toate acestea, există o funcție WhatsApp pe care o puteți folosi pentru a vă ascunde chatul pentru a nu fi afișat pe ecranul principal al aplicației. După activarea acestei funcții, este dificil pentru cineva să vadă conversațiile secrete. Această funcție este cea de arhivă care face invizibile conversațiile pe chat selectate:

Pasul 1. Accesați WhatsApp și găsiți chatul pe care doriți să-l ascundeți.
Pasul 2. Apăsați lung pe chatul selectat.
Pasul 3. Atingeți pictograma Arhivă din bara de sus.

Chaturile tale sunt apoi ascunse și nu mai apar pe ecranul principal, dar pot fi căutate în continuare.

Unul dintre cele mai importante lucruri este cum să salvăm un mesaj important, mai ales că se întâmplă să ne vină foarte multe mesaje sau pur și simplu să uităm să salvăm. În acest fel, puteți accesa rapid aceste mesaje atunci când aveți nevoie și mai târziu.

Citește si: Mark Zuckerberg a făcut un nou anunț. WhatsApp lansează o opțiune mult așteptat

Pasul 1. Lansați WhatsApp și accesați conversația în care se află mesajele dvs. importante.
Pasul 2. Găsiți mesajul pe care doriți să îl marcați ca important.
Pasul 3. Apăsați lung pe mesaj și apoi apăsați pictograma stea din partea de sus. Mesajul dvs. va fi marcat ca important.
Pasul 4. Pentru a accesa toate mesajele marcate, deschideți chat-ul WhatsApp, atingeți numele persoanei din partea de sus și selectați Mesaje marcate cu stea.

Mesaje de grup pe WhatsApp

Un truc foarte util este cum să trimiteți un mesaj de grup, dar fără a crea un grup. Este foarte simplu.În această aplicație de mesagerie instantanee, puteți utiliza o funcție încorporată pentru fiecare dintre contactele selectate, fără a face efectiv un grup. Acest lucru este posibil folosind funcția Broadcast din WhatsApp.

În primul rând, îndepliniți următoarele cerințe minime:

Citeste si: “A fost ceva predestinat. Așa a fost să fie, să moară amândoi atât de repede.” Gheorghe Turda, dezvăluiri neștiute despre înmormântarea Ilenei Ciuculete- kfetele.ro

Citeste si: Hande Erçel și impresarul Hakan Sabancı formează cel mai nou cuplu: ”Totul merge bine, venim din vacanță”. Cum arată bărbatul care i-a furat inima faimoasei actrițe- radioimpuls.ro

-Numărul dvs. de telefon trebuie să fie salvat în telefonul destinatarului.

Citește si: Aplicația WhatsApp nu mai funcționează. Aceasta nu mai poate fi utilizată de cea mai mare parte dintre utilizatori

-Puteți include doar până la 256 de persoane într-o listă de difuzare. Pași pentru a trimite WhatsApp la mai multe persoane de contact:

Pasul 1. Lansați WhatsApp pe telefon, atingeți cele trei puncte din colțul din dreapta sus și selectați Transmisiune nouă.
Pasul 2. Alegeți persoanele cărora doriți să le trimiteți mesajul.
Pasul 3. Puteți apoi să tastați și să trimiteți mesajul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si