Trump: SUA nu vor plăti pentru securitatea prinţului Harry şi a lui Meghan Markle. Ei trebuie să plătească

Preşedintele Donald Trump a afirmat că Statele Unite nu vor plăti pentru securitatea prinţului Harry şi a soţiei lui, Meghan Markle, despre care presa a scris că se vor muta din Canada în California.

Author: M.A. luni 30 martie 2020 , 09:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Într-un mesaj publicat duminică pe Twitter, preşedintele american a transmis: „Sunt un mare prieten şi admirator al reginei şi Regatului Unit. A fost scris că Harry şi Meghan, care au părăsit Regatul, vor avea reşedinţa permanentă în Canada. Acum, ei părăsesc Canada pentru SUA. SUA nu vor plăti pentru securitatea lor.

Ei trebuie să plătească!”.

Citeste si: Ministrul de finanţe al landului Hessa s-a sinucis, copleşit de îngrijorare cu privire la efectele pandemiei asupra economiei

După ce s-au mutat în Canada, cuplul a trăit sub protecţia serviciului britanic de securitate şi a poliţiei canadiene, iar acest lucru presupunea costuri de câteva milioane de dolari pe an. 

Citeste si: Se întoarce iarna în România! Anunțul făcut de meteorologi

Prinţul Harry, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul britanic, şi soţia lui, Meghan, au anunţat pe 8 ianuarie că renunţă la obligaţiile lor protocolare în cadrul familiei regale. Cei doi au renunţat la alocaţia regală şi trebuie să returneze unele cheltuieli publice de care au beneficiat, în special 2,4 milioane de lire sterline (2,8 milioane de

dolari), bani cu care a fost renovată reşedinţa lor din Regatul Unit.

Citeste si: Previziunea sumbră lansată de Guvern. Sute de mii de români sunt în pericol

Începând din 31 martie, cei doi nu vor mai reprezenta monarhia.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si