Trupul neinsufletit al actorului Ioan Gyuri Pascu va fi depus marti la Cimitirul Bellu Ortodox. Inmormantarea va avea loc vineri, la cimitirul din orasul Agnita

Trupul neînsufleţit al actorului şi muzicianului Ioan Gyuri Pascu va fi depus marţi, de la ora 15.00, la cimitirul Bellu Ortodox, iar înmormântarea va avea loc, vineri, la cimitirul din oraşul Agnita, a confirmat Cristian Greţcu, fostul coleg al artistului din grupul Divertis.

Author: A.S. Editor: Andreea Sarpe marți 27 septembrie 2016 , 11:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Medicii de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) ”Mina Minovici” vor face necropsia, marţi, decizia fiind luată de familie, având în vedere vârsta artistului. ”Tot marţi, de la ora 15.00, trupul neînsufleţit va fi depus la cimitirul Bellu Ortodox, iar înmormântarea va avea loc, vineri, la ora 12.00,
în cimitirul din oraşul Agnita”, a declarat Cristian Greţcu.
Actorul şi muzicianul Ioan Guyri Pascu a murit la vârsta de 55 de ani, luni dimineaţă, în reşedinţa sa din Bucureşti, în urma unui stop cardio-respirator.
Ioan Gyuri Pascu, născut pe 31 august 1961, în Agnita, a fost un muzician şi un actor român, membru al grupului de umor Divertis din anul 1987. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1977 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues şi reggae.

Medicii de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) ”Mina Minovici” vor face necropsia, marţi, decizia fiind luată de familie, având în vedere vârsta artistului.

”Tot marţi, de la ora 15.00, trupul neînsufleţit va fi depus la cimitirul Bellu Ortodox, iar înmormântarea va avea loc, vineri, la ora 12.00, în cimitirul din oraşul Agnita”, a declarat Cristian Greţcu pentru News.ro.

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Citeste si: Gina Pistol și Smiley au vorbit despre al doilea copil, chiar în ziua nunții! Vestea emoționantă pe care au dat-o- wowbiz.ro

Actorul şi muzicianul Ioan Guyri Pascu a murit la vârsta de 55 de ani, luni dimineaţă, în reşedinţa sa din Bucureşti, în urma unui stop cardio-respirator. El s-a  născut pe 31 august 1961, în Agnita si a fost un muzician şi un actor român, membru al grupului de umor Divertis din anul 1987. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1977 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues şi reggae.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si