Trupul neînsufleţit al lui Cristian (34 de ani) va fi repatriat joi seară la Rovinari, localitatea sa natală, potrivit Gorj Exclusiv. Primarul localităţii, Robert Filip, a declarat pentru sursa citată că înmormântarea lui Cristian Coman este programată pentru sâmbătă. Primăria a acordat familiei un ajutor financiar de 5.000 de lei. Cristian şi soţia sa erau stabiliţi de câţiva ani în Austria, împreună cu fiul lor, Denis, în vârstă de şapte ani şi jumătate.

În ziua tragediei, cei trei erau în vacanţă, la Nisa, şi au dorit să participe, alături de mulţi alţii, la bucuria focurilor de artificii cu ocazia Zilei Naţionale a Franţei. O minte tulburată a decis că este momentul propice pentru a pune capăt zilelor unor oameni nevinovaţi, şi a intrat cu un camion de mare tonaj în mulţimea adunată pe Promenade des Anglais, ucigând 84 de persoane şi rănind peste 200. Primul din familia Coman identificat printre victime, în urma unei mobilizări extraordinare atât pe reţelele de socializare, cât şi din partea autorităţilor române şi franceze, a fost Denis, care se află şi acum internat într-unul dintre spitatele din Nisa. Pe mama lui Denis, soţia lui Cristian, au identificat-o abia după o zi după găsirea lui Denis, ea aflându-se în stare gravă într-un alt spital din oraş, a dezvaluit miscareaderezistenta.ro.
In urma atentatului de la Nisa au murit 84 de oameni
In urma atentatului de la Nisa au murit 84 de oameni

Denis are o evoluţie pozitivă, fiind în afara pericolului, spun specialiştii, dar mama sa este în continuare în stare gravă. Mama ei s-a deplasat la Nisa şi o veghează. Cristian Coman, de 34 de ani, era stabilit de mai mulţi ani cu soţia sa Adriana şi fiul Denis în Austria, însă în ziua atentatului se afla împreună cu aceştia în vacanţă la Nisa.
Soţia şi fiul au reuşit să supravieţuiască în atentat, dar se află în prezent într-un spital din Franţa, sub îngrijire medicală. Primarul din Rovinari a luat legătura cu familia lui Cristian înainte de anunţul fatidic: „Am căutat familia lui Cristian Coman înainte să aflăm că acesta a decedat. Mama sa este în spital, la Cluj, grav bolnavă. Vom ajuta familia cu tot ce va fi nevoie!”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si