Tudorel Toader confirmă spusele Vioricăi Dăncilă! "Am refuzat să îmi însuşesc vreunul dintre proiectele de OUG, referitoare la amnistie şi graţiere, elaborate în alte „centre de reflecţie”

Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader confirmă afirmaţiile făcute marţi de premierul Viorica Dăncilă, conform cărora pe masa Guvernului nu a existat niciun document referitor la amnistie şi graţiere, el spunând că ministerul nu a făcut un astfel de act normativ şi că a refuzat să-şi însuşească vreunul dintre proiectele elaborate în alte „centre de reflecţie”.

A.N.C, miercuri 29 mai 2019 , 11:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

"Confirm spusele doamnei premier! Pe masa Guvernului nu a ajuns nici un proiect de OUG referitor la amnistie şi graţiere. MJ nu a elaborat nici un proiect de OUG referitor la amnistie şi graţiere. Am refuzat să îmi însuşesc vreunul dintre proiectele de OUG, referitoare la amnistie şi graţiere, proiecte elaborate în alte „centre de reflecţie”, scrie Toader miercuri, pe Facebook.

Citeste si: Caz înfiorător în Argeș. Bătut și violat chiar de colegul său de pahar

Citeste si: Viorica Dăncilă recunoaște că Liviu Dragnea „insista” pentru OUG pe justiție

Citeste si: Viorica Dăncilă: "Pe Anca Alexandrescu o voi elibera din funcţie. Voi lua o decizie în curând şi pentru Vâlcov"

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi seara, că Guvernul său nu a dat legi care să afecteze justiţia, că nu a vrut să dea OUG pe justiţie pentru că nu i s-a părut corect şi a precizat că "nu a fost o impunere în a da aministia şi graţierea" şi că nu a avut niciodată pe birou un document în acest sens.

"Nu a fost o impunere în a da aministia şi graţierea. S-a discutat, iar eu vă spun un lucru., eu nu am avut niciodată pe masa guvernului un document referitor la amnistie şi graţiere, lucru pe care poate să-l confirme şi ministrul Justiţiei de atunci Tudorel Toader", a explicat premierul.

Ea a susţinut că au fost colegi care au spus că a existat un blocaj permanent legat de anumite acte normative şi acest lucru a condus la solicitarea demisiei ministrului Justiţiei Tudorel Toader.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si