Tupeu dus la maxim. Insetat, un hot s-a intors din magazinul de unde furase alcool ca sa se mai aprovizioneze

Avem imagini incredibile ..de la Braşov, unde lăcomia şi tupeul unui hoţ merg, mînă în mînă. A furat o sticlă cu băutură dintr-un magazin, dar se pare că nu i-a fost suficient să-şi înece amarul. Aşa că s-a întors. Iată, întreaga scenă surprinsă de o cameră de supraveghere. ##VIDEO32061##

marți 01 noiembrie 2016 , 18:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Avem imagini incredibile ..de la Braşov, unde lăcomia şi tupeul ..unui hoţ merg, mînă în mînă. A furat o sticlă.. cu băutură dintr-un magazin, dar se pare că.. nu i-a fost suficient să-şi înece amarul. Aşa că s-a întors. Iată, întreaga scenă surprinsă... de o cameră de supraveghere.
Individul este pregatit sa dea lovitura-  imbracat intr-un hanorac oranj, si cu o gluga pe cap, profita de neatentia vanzatoarei si infasca o sticla de tarie de pe raftul magazinului.
Nu trec 6 minute, ca tanarul se intoarce in magazin-  de data aceasta, insotit. Domnisoara din imagini are rolul de a-i distrage atentia vanzatoarei. In tot acest timp, hotul asteapta momentul prielnic ca sa-si umple buzunarele cu cea de a doua sticla cu alcool.
Ceea ce a omis hotul cand si a pus in aplicare strategia, au fost camerele de supraveghere din supermarket. Cu ajutorul acestora, politistii incearca sa-l identifice acum pe individ.Individul este pregatit sa dea lovitura-  imbracat intr-un hanorac oranj, si cu o gluga pe cap, profita de neatentia vanzatoarei si infasca o sticla de tarie de pe raftul magazinului.Nu trec 6 minute, ca tanarul se intoarce in magazin-  de data aceasta, insotit.
Domnisoara din imagini are rolul de a-i distrage atentia vanzatoarei. In tot acest timp, hotul asteapta momentul prielnic ca sa-si umple buzunarele cu cea de a doua sticla cu alcool.


Ceea ce a omis hotul cand si a pus in aplicare strategia, au fost camerele de supraveghere din supermarket. Cu ajutorul acestora, politistii incearca sa-l identifice acum pe individ.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Eliminare in lacrimi si scandal la Survivor Romania 2021. Cine a fost eliminat dintre... Eliminare in lacrimi si scandal la Survivor Romania 2021. Cine a fost eliminat dintre Irisha, Elena Marin, Bogdan Urucu si Sorin Puscasu?
spotmedia.ro
Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție
spotmedia.ro
Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci... Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci îi vei spune lui George unde vrei să mergi în vacanță și el va face ca asta să se întâmple
b1.ro
S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"! S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!
infoactual.ro
Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă
infoactual.ro
Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si