Miron Panaitescu are 42 de ani si o groaza de probleme. Ancheta procurorilor in legatura cu afacerea Hexi Pharma l-a prins deja in postura de condamnat. In 2000 el a primit 11 ani de inchisoare pentru delapidare, a fost eliberat conditionat in 2007, insa 4 ani mai tarziu a adormit la volan, a cazut de pe un pod, iar sotia lui si-a pierdut viata in accident. A fost inchis din nou pentru 3 ani, in decembrie 2015, insa pe vremea aceea se ocupa deja de atragerea de fonduri europene pentru HexiPharma.

In plin scandal al dezinfectantilor „botezati” cu apa chioara, Panaitescu facea contestatie peste contestatie la decizia de condamnare. Intre doua vizite la DNA, el mai trecea pe la Tribunalul Bucuresti, acolo unde judecatorii trebuiau sa decida daca prietenul lui Condrea poate sa fie din nou liber. Nici macar moartea lui Dan Condrea nu a pus capat procesului. Practic, la 10 zile dupa accidentul care i-a pus capat vietii sefului de la Hexi Pharma, Panaitescu a avut o noua infatisare.

Miron Panaitescu, prietenul lui Dan Condrea
Miron Panaitescu, prietenul lui Dan Condrea

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Recent, insa, contestatia la executare formulata de Miron Panaitescu a fost respinsa de judecatori. A fost, practic, o reconfirmare a deciziei luata in martie la Judecatoria Sectorului 5. De data aceasta, hotararea a fost defintiva, iar Panaitescu va ramane in spatele gratiilor, cel putin pentru o perioada. In plus, prietenul lui Condrea a fost pus sa plateasca 60 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si