Intra ca-n branza pe un drum national fara sa se asigure si tot el e cel care ameninta! Individul din masina alba vrea sa-L convinga cu orice pret  pe celalat sofer sa traga pe dreapta. Asa ca  isi exercita functia, desi este in timpul liber.

"Trage, ma, pe dreapta. Politia, politia. Trage pe dreapta"

" Nu te cred ca esti de la politie."

"Te-ai dat jos, ca ce BIP!! mea vrei ma, ca sunt de la politie.

N-am zis ca ce BIP mea."

Intr-un final, barbatul cu camera pe bord opreste. Nu de teama vreunei amenzi, ci ca sa-l certe pe cel care i-a taiat fata.

" Domnule, ai obligatia sa dai prioritate? Nu discut cu dumneata, domnule, ca ai vorbit urat, m-ai injurat. Nu te-am injurat. O sa-ti fac o reclamatie pe chestia asta. Chiar te rog, dar nu te-am injurat. "

De cum vede ca soferul tras pe dreapta nu se pierde cu firea, barbatul care se recomanda a fi politist incearca sa-i atraga de partea lui pe soferii de tir....dar pana si ei il iau in deradere


Scandalagiul n-are sorti de izbanda, mai ales ca  cearta este departe de a se fi terminat. Acum, oamenii trec la contraziceri.

Cel care a actionat ca un agent de la rutiera este de fapt politist la serviciul de investigarea criminalitatii economice.
Imaginile au ajuns si pe biroul superiorilor sai de la IPJ Dambovita, care ancheteaza situatia.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si