epartamentul de stat al Statelor Unite ale Americii a emis luni o avertizare privind o "amenintare sporita" existenta in Turcia, iar Ministerul de Externe iranian a interzis deplasarea la Istanbul a sase cluburi iraniene din prima liga care urmau sa-si inceapa cantonamentul pe motivul unor indicii clare ca in Turcia exista riscul unui atac terorist iminent.
"Cerem lumii, în special ţărilor occidentale, să adopte o poziţie fermă contra terorismului", a spus Erdogan marţi noaptea, în urma atacului.

Departamentul de stat al Statelor Unite ale Americii a emis luni o avertizare privind o "amenintare sporita" existenta in Turcia, iar Ministerul de Externe iranian a interzis deplasarea la Istanbul a sase cluburi iraniene din prima liga care urmau sa-si inceapa cantonamentul pe motivul unor indicii clare ca in Turcia exista riscul unui atac terorist iminent.

"Cerem lumii, în special ţărilor occidentale, să adopte o poziţie fermă contra terorismului", a declarat presedintele turc ,Recep Tayyip  Erdogan,  marţi noaptea, în urma atacului, scrie adevarul.ro.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Ce i-a făcut Iancu Sterp lui Jador în momentul în care l-a văzut, după ce mama Geta l-a jignit- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si