Turistii care merg sa se distreze la munca fac dezastru cu ATV-urile si motocicletele! Administratia unei comune din Muntii Cindrel le vine de hac petrecaretilor
Actual

Turistii care merg sa se distreze la munca fac dezastru cu ATV-urile si motocicletele! Administratia unei comune din Muntii Cindrel le vine de hac petrecaretilor

A.L.
12 oct 2017

Se bucura de turistii care vin sa se distreze in muntii din zona, insa nu si de ceea ce acestia lasa in urma lor. Satula de cei care se plimba fara sa le pese de nimic, administratia unei comune de la poalele Muntilor Cindrel s-a gandit sa-i disciplineze cu amenzi. Vizati sunt pasionatii de enduro.

Bucurosi de oaspeti si nu prea! Localnicii din Rasinari s-au saturat de prapadul facut de pasionatii sporturilor extreme.  Fie ca sunt cu ATV-urile, fie ca sunt cu motocicletele enduro, pasionatii sporturilor extreme lasa in urma lor traseele trustice de parca ar fi trecut pe acolo cu tractorul.

  
Pe teren a iesit chiar si primarul, sa vada cu ochii lui ce oamenii-i reclama zilnic.

Deja se vede ca pe mijlocul potecii s-a facut un sant. In momentul in care cum este aici se adanceste foare tare, nu mai pot sa urce pe acolo si atunci vor face altele langa stricand pasunea.


Cum nimic nu pare sa-i opreasca, autoritatile au de gand sa-i lase fara banii din buzunare. Cei din primarie au pus la punct un regulament prin care e stabilita circulatia ATV_urilor si a motocicletelor. Acestea vor avea voie doar in anumite zone, anuntate prin panori informative si harti.

Tiberiu Brad, presedinte asociatie pasonati enduro

"Regulamentul acesta face precizari importante privind identificarea celor cae vor sa practice enduro pe raza comunei Rasinari"

Daca proiectul va fi aprobat de catre consiliul local, amenzile pentru incalcarea lui vor fi intre 50 si 500 de lei. Sumele se vor tripla in cazul ghizilor care abat turistii de la traseele stabilite ori nu se comporta civilizat.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook