Ucigașul unei tinere de 19 ani, înregistrat pe ascuns de un prieten în timp ce se lăuda cu crima sa: "Practic am spânzurat-o. Mi-a luat jumătate de oră" - Detaliile sunt halucinante

Liam McAtasney, un tânăr din New Jersey, a fost filmat în timp ce îi mărturisea amicului său cum și-a ucis o prietenă, în vârstă de 19 ani, pentru a pune mâna pe moștenirea primită de fată după moartea mamei sale.

A.N.C, vineri 08 februarie 2019 , 17:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

"Practic am spânzurat-o. Am ridicat-o și am lăsat-o să atârne acolo. Mi-a luat jumătate de oră să o ucid. Am cronometrat", i-a povestit Liam McAtasney amicului său.

Înregistrarea este realizată pe 31 ianuarie 2017 și se aude cum criminalul a recunoscut că cea mai mare problemă pentru el a fost prezența unui câine, care fost prezent și a văzut întreaga scenă, fără a acționa.

Citeste si: CAZ CUTREMURĂTOR! Sofia, o copilă de trei ani din Giurgiu, mutilată de un medic grec! Doctorul nu avea permis de muncă în România! A mutilat un copil, dar operează în continuare la București

Anthony Curry le-a mărturisit oamenilor legii, în ianuarie 2017, că McAtasney i-a spus despre planurile lui de a o spânzura pe Sarah Stern. În acel moment nu a luat în serios mărturisirile prietenului său, însă după dispariția fetei a decis să meargă la poliție, îngrijorat ca acesta ar fi pus planul în aplicare.

A vrut să însceneze o sinucidere

Tânăra moștenise o sumă de bani după moartea mamei sale.

"Mi-a zis că avea de gând să se întâlnească cu Sarah, ea găsise banii. Urmau să îi numere împreună, iar el să o sufoce. Apoi urma să o ducă pe un pod, să o arunce, iar Preston Taylor (nr. complicele lui Liam McAtasney) urma să conducă. Voiau să îngroape banii și să lase cheile în contact, pentru a părea ca ea s-a sinucis", a mărturisit Anthony Curry.

Citeste si: Un criminal umblă liber prin București! EL este omul pe care polițiștii nu reușesc să îl prindă de câteva luni!

"Nu am luat mulți bani, dar suficienți cât să trăiesc confortabil în casa mea și să dau petreceri tot timpul", a mai spus acesta. Banii aparțineau mamei lui Sarah, care trecuse în neființă.

Avocatul lui Liam McAtasney susține însă că discuțiile nu reprezintă o confesiune. "E o minciună elaborată, un scenariu. Nu e adevărat. Un tânăr imatur care a decis să folosească dispariția fetei pentru a inventa o poveste", a declarat acesta, în cadrul procesului.

 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si