Ugur Yesil, General Manager Kanal D, premiat de revista Capital pentru Excelenta in Management

Astazi, 30 mai, in cadrul Galei Premiilor Capital – Excelenta in Management, Ugur Yesil, General Manager Kanal D, a primit distinctia de Excelenta in Management pentru Consolidarea brand-ului statiei si pentru cresterea spectaculoasa a Kanal D.

Webeditor: C.I.P. Author: A.S. marți 30 mai 2017 , 16:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Domnul Haluk Kurcer (Presedinte Kanal D si membru executiv al Consiliului de Administratie Dogan Media International), Domnul Ugur Yesil (Manager general Kanal D), Domnul Fatih Salis (Director Stiri si Productii Interne Kanal D) alaturi de restul echipei
Ugur Yesil a condus operatiunile Kanal D inca de la infiintarea acestui post TV, in urma cu 10 ani.  Astazi, Kanal D se afla in top trei televiziuni din Romania.

Statia a inregistrat in 2016 cea mai mare crestere a cotei de piata in Prime Time, de peste 20%, acest rezultat remarcabil plasand-o pe locul doi in topul televiziunilor generaliste din Romania, la nivelul

publicului de la orase si din intreaga tara.

Domnul Ugur Yesil (Manager general Kanal D) alaturi de domnul Fatih Salis (Director Stiri si Productii Interne Kanal D)
Domnul Haluk Kurcer (Presedinte Kanal D si membru executiv al Consiliului de Administratie Dogan Media International) alaturi de domnul Ugur Yesil (Manager general Kanal D)
Domnul Ugur Yesil (Manager general Kanal D)
„Multumesc revistei Capital pentru aceasta distinctie, sunt onorat sa o primesc in numele intregii echipe Kanal D. Sunt mandru ca, la 10 ani de cand am intrat pe piata media din Romania, valoarea noastra este confirmata nu numai de cifrele de audienta incontestabile, ci si de reactiile extraordinare ale telespectatorilor, oamenii vorbesc de Kanal D foarte frumos, in diverse contexte. Cu o strategie bine articulata si prin intermedul unei munci sustinute de echipa, am adus zambete in viata oamenilor si acesta a fost scopul nostru inca de la inceput. Este o recompensa uriasa sa vezi oamenii zambind si vorbind frumos despre Kanal D,  peste tot pe unde ii intalnesti, intr-o cafenea, pe strada, atat in Bucuresti, cat si in alte orase ale tarii. Le multumim inca o data partenerilor nostri pentru ca au fost si sunt alaturi de noi in aceasta calatorie extraordinara”, a spus Ugur Yesil.

Domnul Ugur Yesil (Manager General Kanal D) a tinut un discurs de multumire
Evenimentul Capital Excelenta in Management isi propune, an de an, sa ii aduca in atentie pe cei mai valorosi oameni din diverse industrii din Romania, pe cei care stau in spatele unor proiecte de succes.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si