Despartirea cu scandal de Lucia Lazar, mama Alinei Puscas, l-a readus in prim-plan pe Gheorghe Turda, interpretul de muzica populara nascut in Sapanta (Maramures). De-a lungul timpului, Turda a fost implicat si in episoade controversate, cum ar fi legatura cu vechile structuri ale regimului comunist, solistul primind verdictul definitiv din partea CNSAS, in 2011, de colaborator al Securitatii. Interesant este faptul ca in 2008, cand a acceptat functia de director al Centrului Cultural din cadrul Ministerului de Interne, Turda a fost obligat de lege sa-si depuna declaratia de avere.

Daca la nivel de salariu Turda nu a declarat nimic, la nivel de case rapsodul si-a trecut cele doua proprietati, cea din localitatea natala, de 1200 de metri patrati, si cea in care locuieste si astazi, la Campina, de "doar" 740 de metri patrati.
Turda mai detine un teren agricol de 3000 de metri patrati in judetul Prahova, doua masini, o pianina de 7500 de euro, bijuterii de familie de 6000 de euro, un cont bancar in care avea doar 1000 de dolari si un altul, mult mai consistent, in care cantaretul stransese pana atunci 150000 de lei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si