Uite ce tinea Alexandru Arsinel in biroul lui de la Teatru. Zilnic, ASTA, o sa ii aminteasca de Stela Popescu - Da, lui o sa ii lipseasca cel mai mult actrita

Au jucat aproape o viata impreuna pe scena si au reusit sa bucure publicul romanesc. Alexandru Arsinel si Stela Popescu sunt un cuplu care va dainui si de acum incolo, chiar daca Teatrul de Revista a pierdut o stea.

Author: C.I.P. vineri 24 noiembrie 2017 , 10:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In aceasta dimineata, Alexandru Arsinel, a acceptat sa vorbeasca la o televiziune, in cadrul unei emisiuni matinale, despre cea care i-a fost colega. Interviul a fost realizat in biroul actorului de la Teatrul de Revista "Constantin Tanase" din Bucuresti.

Printre lacrimi, si oftaturi, Alexandru Arsinel si-a exprimat regretul ca Stela Popescu a murit. "Sunt suparat pe ea. Nu mi-a spus ca pleaca, dar, probabil, o voi certa in curand, cand ma intalnesc cu ea acolo sus", a spus actorul.

Citeste si: De ce boli suferea Stela Popescu! Cand vorbea despre afectiunea ei, artista isi numea boala “magarul”

Interesant este ca, in biroul sau, Alexandru Arsinel avea expuse la loc de cinste doua caricaturi: una a lui, una a Stelei Popescu. Cu siguranta ca acest tablou ii va aminti intotdeauna de prietena si partenera lui de scena.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si