Uite ce tinea Alexandru Arsinel in biroul lui de la Teatru. Zilnic, ASTA, o sa ii aminteasca de Stela Popescu - Da, lui o sa ii lipseasca cel mai mult actrita
Life

Uite ce tinea Alexandru Arsinel in biroul lui de la Teatru. Zilnic, ASTA, o sa ii aminteasca de Stela Popescu - Da, lui o sa ii lipseasca cel mai mult actrita

C.I.P.
24 nov 2017

Au jucat aproape o viata impreuna pe scena si au reusit sa bucure publicul romanesc. Alexandru Arsinel si Stela Popescu sunt un cuplu care va dainui si de acum incolo, chiar daca Teatrul de Revista a pierdut o stea.

In aceasta dimineata, Alexandru Arsinel, a acceptat sa vorbeasca la o televiziune, in cadrul unei emisiuni matinale, despre cea care i-a fost colega. Interviul a fost realizat in biroul actorului de la Teatrul de Revista "Constantin Tanase" din Bucuresti.

Citeste si: Alexandru Arsinel ar putea sa nu mearga la inmormantarea Stelei Popescu. Marturisirea dureroasa pe care a facut-o. "Sunt si eu pe lista MORTII!"

Citeste si: Flick, alias "Domnul Rima", a facut o poezie impresionanta pentru Stela Popescu la doar cateva ore dupa moartea artistei - "De azi teatrul mai mult tace, odihniti-va in pace!"

Printre lacrimi, si oftaturi, Alexandru Arsinel si-a exprimat regretul ca Stela Popescu a murit. "Sunt suparat pe ea. Nu mi-a spus ca pleaca, dar, probabil, o voi certa in curand, cand ma intalnesc cu ea acolo sus", a spus actorul.

Citeste si: Alexandru Arsinel a ajuns acasa la Stela Popescu! Plange, e distrus de durere! Care au fost primele lui cuvinte?

Citeste si: De ce boli suferea Stela Popescu! Cand vorbea despre afectiunea ei, artista isi numea boala “magarul”

Interesant este ca, in biroul sau, Alexandru Arsinel avea expuse la loc de cinste doua caricaturi: una a lui, una a Stelei Popescu. Cu siguranta ca acest tablou ii va aminti intotdeauna de prietena si partenera lui de scena.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook