in primele informatii se pare ca tanarul ar fi adormit la volan si a intrat cu autoturismul intr-un cap de pod. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest si a rezultat ca nu consumase alcool inainte de a se urca la volan.

Baiatul de 21 de ani s-a rasturnat cu masina in jurul orei 4.00,

cel mai probabil dupa ce a adormit la volan, cred politistii. Andrei Toader se afla in masina alaturi de o tanara de 22 de ani, cei doi venind de la Raducaneni inspre Iasi. Accidentul a avut loc in localitatea Chicerea, unde masina a lovit mai multe podete. Masina pe care Teodor Toader o conducerea este un Volskwagen Touareg, ce a fost distrus aproape in totalitate in urma accidentului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Potrivit unor surse medicale cei doi tineri raniti in urma accidentului provocat de Teodor Toader sunt in afara oricarui pericol. Ambii sunt supusi insa unor investigatii medicale, fiul ministrului avand, se pare, leziuni la coloana. Surse din randul Politiei au aratat ca marele noroc al celor doi raniti a fost vehiculul puternic pe care Teodor il conducea, o masina de teren marca Volskwagen Toureg.

Aceasta a fost distrusa in proportie de 80% in urma impactului.

Fiului ministrului Justitiei si cealalta pasagera au fost transportati de urgenta la spital, Teodor aflandu-se la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si