Ultimă oră. Incendiu la un Cămin Cultural din Osica, Olt

La această oră, peste 25 de pompieri se află la fața locului și încearcă să stingă focul. Acoperișul căminului cultural a luat foc, iar flăcările s-au extins cu rapiditate.

Author: E. V. joi 20 decembrie 2018 , 09:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

"Echipaje din cadrul Detaşamentului Slatina, Detaşamentului Caracal şi de la Garda Osica de Sus acţionează în comuna Osica de Jos pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul căminului cultural din localitate.

La faţa locului intervin peste 25 de pompieri cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru intervenţie la înălţime şi un echipaj SMURD, dar şi grupa operativă a ISU Olt. Incendiul se manifestă cu flacără şi degajări mari de fum, la acoperişul clădirii şi la bunurile din interior. Pompierii au reuşit localizarea incendiului şi acţionează pentru lichidarea acestuia", a precizat Victor Enuş, purtătorul de cuvânt de la ISU Olt.

Incendiu la un Cămin Cultural din Osica, Olt

La fața locului se află trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru intervenţii la înălţime şi un echipaj SMURD, dar şi o grupă operativă a ISU Olt.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si