UPDATE: Ion Iliescu este internat la secția de cardiologie, unde va mai rămâne câteva zile. Internarea a avut loc pe fondul acutizării unor probleme cardiace.

UPDATE: „Domnul Ion Iliescu s-a prezentat astăzi la Spitalul Universitar de Urgență Elias pentru probleme cardiace mai vechi. Investigațiile efectuate în urgență au confirmat existență unei suferințe, motiv pentru care s-a decis internarea în vederea tratamentului de specialitate”, anunță Spitalul Elias, într-un comunicat.

Fostul președinte al României a fost adus de urgență, în urmă cu scurt timp, la Spitalul Elias din Capitală, potrivit România TV.

Citeste si: Descoperire ȘOCANTĂ în pereții casei! ”Ne putea ucide!”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal monstru la Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. Trei angajați ai spitalului au fost atacați!

Citeste si: Străin urmărit în vederea arestării preventive, depistat după un accident în Capitală

Medicii urmează să-l interneze pe fostul preşedinte al României. Fostul şef de stat este în stare stabilă la unitatea spitalicească.

Nu este prima dată când Iliescu merge la spital în ultima vreme

Fostul preşedinte al României Ion Iliescu s-a prezentat şi în iunie la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias din Capitală pentru un control de rutină. Reprezentanţii spitalului au precizat că fostul şef de stat nu a rămas internat.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si