ULTIMĂ ORĂ! Momente dramatice pentru fratele lui Mirel Rădoi! ”Era să moară pe drum! Două ore s-au chinuit medicii de la salvare cu el”

Mihai, fratele lui Mirel Rădoi, a trecut prin clipe dificile în timp ce a fost transportat la un spital din Timișoara

Author: Lia Popescu joi 14 februarie 2019 , 08:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Viața lui Mihai Nicușor, fratele lui Mirel Rădoi, atârnă de un fir de ață! În aceste momente, bărbatul se luptă să trăiască după ce familia a luat decizia de a-l muta de la spitalul din Drobeta Turnu Severin într-unul din Timișoara, pentru

a-l opera la un renumit specialist!

Luni, în jurul prânzului, Mihai a vrut să se sinucidă și s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia de multă vreme împreună cu soția și copilul de șapte ani! Totul din cauza unor conflicte avute cu consoarta și a unor pierderi financiare serioase la jocul de cărți!

Fratele lui Mihai Rădoi a fost transportat în stare critică la Spitalul din Drobeta Turnu Severin! După 24 de ore de chin, medicii au reușit să îl  stabilizeze și apoi să îl opereze de urgență, întrucât hemoragia făcea ravagii în organismul bărbatului de 36 de ani. ” I se inundase stomacul de sânge.

Am crezut că îl pierdem”, au dezvăluit persoane de la fața locului.

Fratele lui Mirel Rădoi i-a șocat pe medicii de pe ambulanță! ”A fost nevoie de două ore să îl resusciteze” 

La scurt timp de la intervenția chirurgicală, familia lui Mihai a luat decizia de a-l muta la o altă clinică, din Timișoara, pentru o nouă operație, de data aceasta la bazin, unde bărbatul are peste 100 de lovituri! Din păcate, din raționamente de siguranță a sănătății, el nu a putut fi transportat cu un elicopter, așa cum s-a dorit initial, ci cu o Salvare!

Lucrul acesta nu a fost însă de bun augur, fiindcă, pe parcursul drumului, fratele lui Mirel Rădoi i-a șocat pe medicii de pe ambulanță! ”Mihai era să moară! La un moment dat, nu mai respira deloc. A fost nevoie de două ore pentru ca doctorii să îl resusciteze! Îngrozitor…Până la urmă, starea lui a revenit la normal și ajuns la spitalul din Timișoara, a putut fi operat. Acum, se află la Terapie Intensivă și toți speră într-o minune”, au mai povestit apropiații familiei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si